Star Media продав два фільми каналу HBO, а документальний серіал - The History Channel

15 Жовтня 2010
20622
15 Жовтня 2010
10:01

Star Media продав два фільми каналу HBO, а документальний серіал - The History Channel

20622
Star Media продав два фільми каналу HBO, а документальний серіал - The History Channel

Продакшн Star Media продав комедію «O, счастливчик» та детективний трилер «Прячься» каналу HBO (Cinemax channel) а документальний серіал «Великая война» - The History Channel. Про це ТК повідомив голова правління групи компаній Star Media Влад Ряшин.

 

«Ця угода з HBO є першою для нас. Я думаю, що така угода є взагалі  першою для українського виробництва та російського в тому числі. Це не тільки брендові, іміджеві продажі, але й фінансові», - говорить Влад Ряшин.

 

Нагадаємо, «O, счастливчик» вийшов на екрани в 2009, в Україні його  придбав канал ICTV, а документальний серіал «Великая война» - «Інтеру».

 

Як писала ТК, молодіжна комедія «О, счастливчик!» у цьому році завоювала другу за значимістю нагороду Міжнародного фестивалю незалежного кіно (WorldFest Houston Film Festival) - Platinum Remi Award.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20622
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду