Визначено переможців фотоконкурсу газети «День»

2 Жовтня 2010
12337
2 Жовтня 2010
13:14

Визначено переможців фотоконкурсу газети «День»

12337
Визначено переможців фотоконкурсу газети «День»

Гран-прі XII Міжнародного фотоконкурсу газети «День» отримала робота Юрія Іванова «Без "Довженка"». Про це повідомили учасників конкурсу 1 жовтня під час відкриття Фотовиставки «День-2010».

 

А приз призів конкурсу дістався Владиславу Мусієнку за світлину «Сестри-жалібниці». Також під час фотовиставки було нагороджено й роботу Костянтина Гришина «Модна пані» спеціальним призом від «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, участь у фотоконкурсі взяло близько 300 світлин професіоналів та аматорів із України та з-за кордону.

 

Фотоконкурс є соціальним проектом Всеукраїнської газети «День» і проводиться щорічно з 1998 року. Він має на меті виявлення і становлення нових талантів та демонстрацію громадськості «іншої України - незаангажованої, дружньої та відкритої до спілкування». Серед традиційних тем конкурсу - «Події», «Особистості», «Український світ», «Життя як воно є», нещодавно впроваджено окрему номінацію «Світ очима дітей». Після святкової презентації в Українському домі експозиція, складена з найкращих робіт, подорожує містами України.

 

 

 

 

 

Фотовиставка «День» відбувається за підтримки Представництва Організації Об'єднаних Націй в Україні в рамках святкування 65-ї річниці з дня її заснування, і буде відкрита для вільного відвідування з 2 по 10 жовтня 2010 р.

 

Деталі про відкриття виставки читайте на «Дусі».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12337
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду