detector.media
02.10.2010 13:14
Визначено переможців фотоконкурсу газети «День»

Гран-прі XII Міжнародного фотоконкурсу газети «День» отримала робота Юрія Іванова «Без "Довженка"». Про це повідомили учасників конкурсу 1 жовтня під час відкриття Фотовиставки «День-2010».

 

А приз призів конкурсу дістався Владиславу Мусієнку за світлину «Сестри-жалібниці». Також під час фотовиставки було нагороджено й роботу Костянтина Гришина «Модна пані» спеціальним призом від «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, участь у фотоконкурсі взяло близько 300 світлин професіоналів та аматорів із України та з-за кордону.

 

Фотоконкурс є соціальним проектом Всеукраїнської газети «День» і проводиться щорічно з 1998 року. Він має на меті виявлення і становлення нових талантів та демонстрацію громадськості «іншої України - незаангажованої, дружньої та відкритої до спілкування». Серед традиційних тем конкурсу - «Події», «Особистості», «Український світ», «Життя як воно є», нещодавно впроваджено окрему номінацію «Світ очима дітей». Після святкової презентації в Українському домі експозиція, складена з найкращих робіт, подорожує містами України.

 

 

 

 

 

Фотовиставка «День» відбувається за підтримки Представництва Організації Об'єднаних Націй в Україні в рамках святкування 65-ї річниці з дня її заснування, і буде відкрита для вільного відвідування з 2 по 10 жовтня 2010 р.

 

Деталі про відкриття виставки читайте на «Дусі».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY