Визначено переможців фотоконкурсу «День–2012»

13 Жовтня 2012
3538
13 Жовтня 2012
01:04

Визначено переможців фотоконкурсу «День–2012»

3538
Визначено переможців фотоконкурсу «День–2012»

Гран-прі  ХІV Міжнародного фотоконкурсу «День-2012» отримав фотограф газети «День» Костянтин Гришин за роботу «Об'єднані», зняту на форумі об'єднаної опозиції. Ім'я переможця стало відомо на церемонії нагородження, що відбулася 12 жовтня в Музеї сучасного мистецтва України. Він отримає приз у розмірі 25 тис. гривень від «Промінвестбанку».

 

Володарем призу призів «Золотий день» від газети «День» як засновника фотоконкурсу став фотограф УНІАН Євген Малолєтка за роботу «Допоможіть дитині», зняту в Національному інституті раку.

 

Ще близько 50 учасників фотоконкурсу отрималі різні призи від партнерів і спонсорів. Зокрема, приз від «Детектор медіа» (професійний штатив Manfrotto) дістався 16-річній Тетяні Будяк з номінації «Світ очима дітей».

 

12 жовтня у Музеї сучасного мистецтва України в Києві відкрилася фотовиставка «День-2012». В експозиції, що відкрита для вільного відвідування з 13 по 21 жовтня з 11:00 до 19:00, представлені найкращі 350 робіт. Далі виставка подорожуватиме Україною.

 

Загалом на фотоконкурс цього року надійшло близько 2500 робіт від 390 учасників.

 

Нагадаємо, що фотоконкурс, який «День» проводить щорічно з 1999 року, - це один з низки соціальних проектів газети, поряд з бібліотекою «Україна Incognita», Літньою школою журналістики «Дня», Острозьким клубом вільного інтелектуального спілкування молоді та премією імені Джеймса Мейса «Громадянська позиція».

 

Минулого року гран-прі фотоконкурсу здобув фотограф Владислав Мусієнко, приз призів «Золотий день» - Костянтин Гришин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3538
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду