Екс-головний редактор «Львівської пошти» Ігор Гулик очолить «Львівську газету»

29 Вересня 2010
23394
29 Вересня 2010
16:22

Екс-головний редактор «Львівської пошти» Ігор Гулик очолить «Львівську газету»

23394
Екс-головний редактор «Львівської пошти» Ігор Гулик очолить «Львівську газету»

Екс-головний редактор «Львівської пошти» Ігор Гулик з 1 жовтня 2010 року обійме посаду директора «Львівської газети». Цю інформацію він підтвердив ТК особисто. 

 

«Мене запросили на цю посаду, очевидно, через те, що я був пов'язаний з «Львівською газетою» з самого початку. У 2002 році я прийшов туди на посаду випускового редактора, а з певним інтервалом часу - на посаду головного редактора. Мабуть, цей чинник і повпливав»,-  сказав Гулик у коментарях ТК.

 

За його словами, головним редактором «Львівської газети» залишатиметься Володимир Хрущак, а він займатиметься медіа-менеджментом: «Для мене це трохи нова ділянка, але, думаю, що ще маю час до пенсії, щоб освоїти її. І в принципі у «Львівській пошті» та й колись у «Львівській газеті» я частково займався такими речами».

 

Новопризначений директор «Львівської газети» також повідомив ТК, що у виданні передбачаються зміни, передусім в накладах, контенті та періодичності: «Але наперед не буду озвучувати», - прокоментував Ігор Гулик.

 

За інформацією порталу ЗІК, головредом «Львівської пошти» вже призначено Ірину Цицак, яка досі обіймала посаду заступника головного редактора цієї газети. Зазначимо, що засновник і видавець «Львівської пошти» ТОВ «Професійна ліга».

 

Нагадаємо, Ігоря Гулика звільнили з посади головного редактора «Львівської газети» 29 січня 2008 року.

 

Власником «Львівської газети» на сьогодні є інвестиційна компанія «Енергія консалтинг».

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23394
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду