detector.media
29.09.2010 16:22
Екс-головний редактор «Львівської пошти» Ігор Гулик очолить «Львівську газету»

Екс-головний редактор «Львівської пошти» Ігор Гулик з 1 жовтня 2010 року обійме посаду директора «Львівської газети». Цю інформацію він підтвердив ТК особисто. 

 

«Мене запросили на цю посаду, очевидно, через те, що я був пов'язаний з «Львівською газетою» з самого початку. У 2002 році я прийшов туди на посаду випускового редактора, а з певним інтервалом часу - на посаду головного редактора. Мабуть, цей чинник і повпливав»,-  сказав Гулик у коментарях ТК.

 

За його словами, головним редактором «Львівської газети» залишатиметься Володимир Хрущак, а він займатиметься медіа-менеджментом: «Для мене це трохи нова ділянка, але, думаю, що ще маю час до пенсії, щоб освоїти її. І в принципі у «Львівській пошті» та й колись у «Львівській газеті» я частково займався такими речами».

 

Новопризначений директор «Львівської газети» також повідомив ТК, що у виданні передбачаються зміни, передусім в накладах, контенті та періодичності: «Але наперед не буду озвучувати», - прокоментував Ігор Гулик.

 

За інформацією порталу ЗІК, головредом «Львівської пошти» вже призначено Ірину Цицак, яка досі обіймала посаду заступника головного редактора цієї газети. Зазначимо, що засновник і видавець «Львівської пошти» ТОВ «Професійна ліга».

 

Нагадаємо, Ігоря Гулика звільнили з посади головного редактора «Львівської газети» 29 січня 2008 року.

 

Власником «Львівської газети» на сьогодні є інвестиційна компанія «Енергія консалтинг».

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY