Наталя Катеринчук керуватиме власним виробництвом каналу ТВі

8 Червня 2010
13238
8 Червня 2010
01:48

Наталя Катеринчук керуватиме власним виробництвом каналу ТВі

13238
Наталя Катеринчук керуватиме власним виробництвом каналу ТВі

Наталя Катеринчук керуватиме власним виробництвом телеканалу ТВі. 4 червня її представили колективу як заступника генерального директора і керівника із власного виробництва.

 

Нагадаємо, що ТВі виробляє щоденні новини (випуски о 18.00 та 21.00), авторські програми Романа Скрипіна та Віталія Портнікова «Правда», програму розслідувань «Знак оклику» та запустила новий продукт - кримінальну хроніку «112» (копродакшн з «Магнолією ТВ»).

 

Крім генерального директора Миколи Княжицького, на каналі також є генеральний продюсер Сергій Дем'янчук, головний редактор Віталій Портников та шеф-редактор новин Роман Скрипін.

 

Як відомо, в квітні 2008 року Наталію Катеринчук було призначено керівником департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення «1+1», а в серпні 2009 формально переведено на посаду керівника власного виробництва каналу ТЕТ. У 2004-2006 роках вона працювала шеф-редактором новин НТН, у 2007-му - шеф-редактором каналу «Сіті».

 

Про те, що Катеринчук веде переговори з ТВі , ТК писала ще в жовтні минулого року.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13238
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2неЗнайка
5077 дн. тому
))Це ті, що будуть проводитись на новій базе на Петроффке, без редстатуту і після грунтовної зачистки ТСН?З новим лайном у вигляді російських серіалів за откати, замість румунських безоткатних?))Це вже старі рецепти, що тхнуть чудовим нафталіном)
неЗнайка
5077 дн. тому
консультант з Румунії :-) маю декілька чудовий рецептів по покращенню роботи телеканалу і організації оптимізованого виробництва.
2неЗнайка
5078 дн. тому
А ви мабуть Ткачик, алі сам Коломойський?)))
джокер
5078 дн. тому
i Фафа теж в шоцi...
Ivan
5078 дн. тому
Не ти один в шоці...
неЗнайка
5078 дн. тому
Наталочка, а ви ж заберете на канал ТВІ своїх вихованців, які прийшли з НТН ? на каналі ТВІ, кажуть нема цензури..... та зарплата й навантаження менші ніж в ТСН !
Rge
5078 дн. тому
Я в шоці...gbpltwm gjdybq
джокер
5078 дн. тому
Куда пойдет Ткаченко, когда Коломойский его выплюнет? На Джезканганское ТВ?))
козырь
5078 дн. тому
Это теперь так шутят ?
Bob
5078 дн. тому
Ха... поздравляю Наталку и ТиВиай ! Передвинука я TVi по-выше в списке каналов ;)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду