Дизайн «1+1» вийшов у фінал PROMAX 2010 World Gold

18 Травня 2010
17772
18 Травня 2010
15:51

Дизайн «1+1» вийшов у фінал PROMAX 2010 World Gold

17772
Дизайн «1+1» вийшов у фінал PROMAX 2010 World Gold

Новорічний дизайн телеканалу «1+1» вийшов у фінал конкурсу телевізійного дизайну PROMAX|BDA Awards у номінації Lower Third Promotion. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Фіналістом дизайнерського «оскару» стала серія «багів» із Дідами Морозами. Її створенням займався  департамент дизайну «1+1». Режисер проекту - Роман Деріга, арт-директор каналу «1+1».

 

За «золото» у цій номінації також змагатимуться FOX CHANNELS ITALY, TNTLA,  MediaCorp Channel 8, NBC Universal Global Networks España.  Повний перелік фіналістів можна переглянути тут: http://www.intersections.tv/2010na/WG_PromaxBDA_PromoMrktg_FINALISTS.pdf

 

Результати конкурсу буде оголошено 24 червня 2010.

 

Нагадаємо, минулого року «1+1» отримав бронзову нагороду конкурсу телевізійного дизайну PROMAX|BDA Awards.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17772
Теги:
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Снігуроньки
5093 дн. тому
Ти ба!!!! Людина - оркестр!!! Режисер, арт-директоh, може ти і дідом морозом був? Звісно! Тільки ти там і працюєш! Ромцю? Тебе що, решта покинула? Чому про нас мовчиш?
СС
5093 дн. тому
Отдел все еще существует, потому, что Оля их хоть чему-то научила в свое время. В отличие от Захаровой, которой не нужно доказывать, кто есть кто на рынке, им как раз нужно доказать, что они не зря остались. Вот они это и делают. Дорожка-то проторена! Молодцы!
to qw
5094 дн. тому
Какие наработки? Отдел уже 2-й год прекрасно существует без Захаровой,и в отличие от нее ,продолжает получать призы PROMAX за собственные работы. И кто после этого шаровик и шаромыжник?
qw
5094 дн. тому
Опять наработки за Оли Захаровой призы получают шаромыжники-шаровики
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду