Максим Шиленко призначений генпродюсером реструктуризованої служби інформації «1+1»

20 Квітня 2010
24432
20 Квітня 2010
13:28

Максим Шиленко призначений генпродюсером реструктуризованої служби інформації «1+1»

24432
Максим Шиленко призначений генпродюсером реструктуризованої служби інформації «1+1»

Максима Шиленка призначили  генеральним продюсером служби інформації «1+1». Про це ТК повідомили у прес-службі каналу.

 

Нагадаємо, минулого тижня відбулася реструктуризація інформаційної служби, внаслідок чого було виокремлено редакцію «Телевізійної служби новин» (ТСН), редакцію  програми «Сніданок з 1+1» та редакцію публіцистичних програм. Головним редактором служби інформації став Олексій Рогатнік.

 

Як розповіли ТК у прес-службі каналу, персональних керівників для кожного підрозділу служби призначено не буде. Всіма напрямками керуватиме пан Рогатнік, а Максим Шиленко став генеральним продюсером служби. Передбачається, що пан Шиленко займатиметься виробничими питаннями, а Олексій Рогатнік - контентом.

 

Раніше Максим Шиленко очолював департамент інформаційного та суспільно-політичного мовлення телеканалу «1+1» замість Наталії Катеринчук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24432
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Борменталь
5116 дн. тому
Маразм крепчал. Интересно, где ещё "генеральный продюсер" находится под управлением "главного редактора"? Саша отжог. Убрал Шиленко от управления ТСН и сделал вид, что спрятал сей факт за мифической реструктуризацией. На "плюсах" уже давно стало плохой приметой, - если человеку после ТСНа предлагают руководить "документалистикой и публицистическими проектами", то ему намекают "увольняйся". "Документалистика" по Ткаченковски, как известно, "сделай мне шедевр за спасибо, ибо денег нет". Поскольку за Сашино "спасибо" никто горбатиться не хочет (дешевенькое такое спасибо, не котируется), то люди в скорости уходят сами. Хитрый, но уже приевшийся финт ушами.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду