Інформаційну службу «1+1» реструктуризовано. Головним редактором призначено Олексія Рогатніка

8 Квітня 2010
22166
8 Квітня 2010
23:04

Інформаційну службу «1+1» реструктуризовано. Головним редактором призначено Олексія Рогатніка

22166
Інформаційну службу «1+1» реструктуризовано. Головним редактором призначено Олексія Рогатніка

Інформаційну службу  «1+1» реструктуризовано. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Тепер служба інформації «1+1» складається з редакції Телевізійної служби новин (ТСН), редакції  програми «Сніданок з 1+1» та редакції публіцистичних програм, яка  відновить свою роботу після короткої перерви.

 

Головним редактором  нової служби призначено Олексія Рогатніка.

 

До призначення на цю посаду Олексій був головним редактором порталу tsn.ua. Раніше він тривалий час працював у Ізраілі - редактором і ведучим новин на місцевому державному  телеканалі, а також на радіо.

 


Нагадаємо, про те, що на каналі готується реструктуризація інформаційної служби, попереджав сайт «Дуся».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22166
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
историк ТСН
5096 дн. тому
ну новый глав ред..... отдавай себе отчёт что до тебя ТСН реководили - Ткаченко - Кривенко - Куликов - Вересень - Яневский - Пиховшек - Карташков - Катеринчук - Шиленко сможешь быть лучше первых 5 ?
ой ой ой
5097 дн. тому
ОЙ :-) Сначала сливали вместе, а теперь развели ..... Фафа, а не проще ли делать сливания и разливания в рамках бюджет программы и не теребить людей.... ТСН, Сниданок, Погода и вся "хрень" оперативного реагирования и производства должна быть в одном месте...... дядя Саша, ты ж умный чувак ! гони нафиг Труфанову, хватит бабло ныкать по тумбочкам, займись телевидением !
ггг
5102 дн. тому
так не в тому ж справа, хто що казав про нацональність??? от Ткач - "справжній" українець, і шо... а до румунів? хто керував і володів? якби кожен українець так працював на себе і Україну, як ті, что створював канал...ех... а хто там тепер? що вони зробили? хто вони? звідки? навіщо? :) дилетанти і рагулі...
yyyyyyy
5102 дн. тому
Да пусть работает человек, зачем цепляться к национальности? Это так низко. Судить будем по его работе.
ггг
5103 дн. тому
хто ці люди?... капєц.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду