Савік Шустер коментуватиме футбол на Першому каналі

19 Квітня 2010
22922
19 Квітня 2010
15:25

Савік Шустер коментуватиме футбол на Першому каналі

22922
Савік Шустер коментуватиме футбол на Першому каналі

20, 21 та 22 квітня півфінальні футбольні матчі Ліги чемпіонів «Інтер» -«Барселони», «Баварія»-«Ліона», «Атлетіко»- «Ліверпуля» коментуватиме ведучий Савік Шустер. Про це повідомляє прес-служба Першого національного.

 

Всі ці матчі стартують на каналі о 21.35-21.55.

 

«Останнього разу я коментував футбольний матч у 2003 році ще на НТВ, потім був «Третій тайм», на телеканалі ICTV. Прогнозувати не буду, проте думаю, що поєдинки будуть надзвичайно цікавими», - цитує прес-служба Савіка Шустера.

 

Нагадаємо, у 2007 році пан Шустер коментував матч «Динамо»-«Шахтар» на «Інтері».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22922
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5121 дн. тому
На самому початку трансляції "супер-професійний" футбольний знавець Савік Шустер визнав: він не знав, що коментаторам не можна розмовляти під час виконання гімну Ліги чемпіонів. Оце так «профі», оце так майстер. Протягом гри задовбували його безкінечні «дакання». Чому він ніяк не лікується від цих паразитів? Серед почутих мною «шустерізмів»: «Обыграл грудью» - замість «прийняв м’яч на груди», «прокинув грудьми м’яч вперед», «скинув грудьми м’яч собі на хід, обігравши суперника». «Немедленно отдал м’яч низом по вертикали». Можливо, Шустер хотів сказати «по діагоналі», але народив черговий абсурд. Чи я щось не розчув? Може це мені лише здалося? Більше ніхто нічого «такого» в Шустера не помітив? І ще одна деталь – коли триває стрімка атака і футболісти однієї з команд наближаються до штрафної своїх суперників, Шустер неквапливо, ніби сам з собою обговорює якийсь з попередніх епізодів, аналізує його – як класно чи не вдало футболіст зіграв. Тим часом нападник виходить на ударну позицію, а Шустер продовжує переповідати минулий епізод в центрі поля. І лише коли м’яч опиняється в сітці, Шустер прокидається: «о, видите, да, это гол, да?». Як на мене, його коментар – це детальний неквапливий аналіз гри для окремої передачі на зразок «футбольного огляду», «третього тайму», але не для прямої трансляції.
Сірко
5121 дн. тому
Гоните на-х.у.й этого Шустрика, который не может определить за что карточку дали игроку, смотреть игру невозможно....
ВалеРо
5121 дн. тому
Ну что, критиканы, смотрели вчера матч??? Шустер показал класс - второй комментатор только ему поддакивал.
Смотрел
5121 дн. тому
Смеотрел вчера матч Интер-Барселона. После бэканья Савика во время комментария матча три года назад, не ожидал от него в этот раз такого хорошего знания темы. Очень толково комментировал, о каждом игроке и командах рассказывал интересные вещи и по делу! Даже сложилось ощущение, будто он регулярно комментирует матчи. В общем - зачёт!
Lom
5121 дн. тому
а шо - цей гастарбайтер знає українську мову хіба? він же лінгвоінвалід.
Андрій
5122 дн. тому
Так він же абсолютно не вміє коментувати, йому навіть до рівня Дурепи як до Києва рачки...
Саша
5122 дн. тому
Вам там, на НТКУ від попилу отого ісландського вуха позакладало? Який з шустера коментатор? Хіба шо у верзовній раді. Такі хороші коментатори на ут-1, а вам ще щось потрібно. А на Євробачення коментувати непогано б було запросити ді-джея Пашу.
Корнеев
5122 дн. тому
Люди, это реально писец! два брата-дегенерата захватили ТВ в стране, и на любой острый вопрос будут брызгать слюной "вы-рассисты!". Шустрый, кроме всего, и двух слов связать не может, мэкает и "дакает" через слово.
Глядач
5123 дн. тому
а Шустер, звичайно,гімнюк ще той...пам"ять має коротку і дуже вибіркову...про НТВ згадав, а про "Інтер" забув. Забув свій провальний коментар матчу за Суперкубок 2007 "Динамо"- "Шахтар"!!! а я ніколи не забуду, як цей "профі" пів-тайму не міг розібратися на якій позиції грають Мадзюк і Федорів (тоді динамівці грали абсолютним дублем)...а ще раніше Шустер не міг впізнати Геннадія Литовченка. Йому якийсь приз вручали перед матчем, а Савік спитав у спів-коментатора того матчу Дячука-Ставицького "а кто это??" ГАНЬБА!!!! а Дячук йому: "это тренер молодежной сборной Украины". і Савік замовк...такий от профі... точніше профан... а коли суперники били одинадцятиметові, Савік не міг впізнати жоднісінького футболіста...просто мовчав. і рахував голи...мова навіть не йшла про тактику...він не знав, хто на полі!!!!!!!!!!!!!!
Б....
5123 дн. тому
Опять Шустер!!!!Да уберите его уже с эфира.Ну сколько можно украинского зрителя мучить.Зашустерило всю Украину уже!Пусть на Родину уже едет.Шустернуло в политике,теперь шустрим в спорте.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5123 дн. тому
А що, Шустер вже вивчив українську? СТОП деукраїнізації ефіру Першого Національного!
Караван
5123 дн. тому
Погоду, тогда остальных программ и не нужно.
Янесаввік
5123 дн. тому
Хай веде ще й недільні новини! І грає в серіалах! Він же реально професіонал! :)
Золушок
5123 дн. тому
Савики. Они заполонили. Они заполонили все телевизионное пространство. Савики. Заполонили.
Итальянец
5123 дн. тому
Бенкендорф! Не смешите людей! Комментаторство Шустера на Интере - это был полный провал и нудота! Скажите Савику пусть успокоится! И не лезет, как сами понимаете кто, во все возможные дыры. А комментатор он нулевой - это факт
Василь
5123 дн. тому
ЩО ЦЕНЗУРА ВЖЕ НЕ ПРОПУСКАЄ СВОЮ ПРОГРАМУ ТАК ЦЕЙ {CENSORED} ПОЛІЗ У СПОРТ? ЦІКАВО....
Виталий
5123 дн. тому
Он такой футбольный комментатор, как я балерина.
вр
5123 дн. тому
прєкрасно! хочу щоб Євробачення коментував Кісєльов, заслужив фіглі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду