Матч, який коментував Шустер, взяв частку 7,5%

21 Квітня 2010
18059
21 Квітня 2010
14:33

Матч, який коментував Шустер, взяв частку 7,5%

18059
Матч, який коментував Шустер, взяв частку 7,5%

20 квітня футбольний матч півфіналу Ліги Чемпіонів «Інтер» (Італія) - «Барселона» (Іспанія) на Першому національному, який коментував Савік Шустер мав рейтинг 2,37% та частку 7,5% за аудиторією «18+» загальнонаціональної панелі GFК.

 

У великих містах з населенням понад 50 тисяч показники трансляції дещо вищі: рейтинг 2,45% і частка 7,62%. Таким чином, ці цифри, як щодо решти матчів Ліги, в кілька разів превищують середню частку каналу. Однак при цьому за комерційною аудиторією «18+», «50 тис.+» вони нижчі за середні показники інших поєдинків Ліги чемпіонів, які виходили на каналі в цьому році у прямій трансляції у цьому ж слоті  21.30-23.45: рейтинг 2,6% та частка 7,93%.

 

Нагадаємо, Савік Шустер коментуватиме й інші півфінальні матчі Ліги чемпіонів: «Баварія»-«Ліона» та  «Атлетіко»- «Ліверпуля» (21 та 22 квітня).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18059
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Аднук
5128 дн. тому
це просто ЖАХХХ!!!!!!!!!!!!!!!! з такими темпами ( якщо буде коментувати савік) футбол перестануть дивитись або будуть дивитись без звуку!!!!!!!!!! Що він говорить???? І це не тільки моя думка, всі друзі не можуть слухать як тупить Савік!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Заберіть Савіка із футболу, хай краще коментує політиків!!!!!!!
Андрей
5135 дн. тому
Хватит с этим Шустером связыватся !!!! Тимошенко слова не давал сказать ......есть комментаторы , которые и должны работать , а не этот " лжеаналитик "
Санек
5135 дн. тому
М - да..... Савик конечно " порвал " в очередной раз .....хотя прогресс по сравнению с прошлыми комментариями все же есть ....нащет Тимошенко ( не Юли , а который с Савиком был ) - когда сам работает вполне неплохо ...с Савиком - тяжело будет каждому .... по моему хватит с Шустером експерементировать
talant
5135 дн. тому
Хуже В. Тимошенко, может быть только Тимошенко + Шустер. Я многих комментаторов могу стерпеть, но полуфиналы смотрел без звука. Тимошенко пидлабузничал по черному, на каждую фразу Шустера надо ответить своим согласием, или продублировать аналогичной по смыслу банальщиной. Пять минут стерпел, дяльше вырубил звук. Несколько раз пытался смотреть со звуком, не выдерживал.
ФУГАС
5136 дн. тому
Может, кто-нибудь объяснит , что при этом делал в эфире ПЕРШОГО Володя Тимошенко ?Или опять нет пророка в своем отечестве??Или всем колхозом будете лизать с прижимом задницу Шустеру???
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5136 дн. тому
На самому початку трансляції "супер-професійний" футбольний знавець Савік Шустер визнав: він не знав, що коментаторам не можна розмовляти під час виконання гімну Ліги чемпіонів. Оце так «профі», оце так майстер. Протягом гри задовбували його безкінечні «дакання». Чому він ніяк не лікується від цих паразитів? Серед почутих мною «шустерізмів»: «Обыграл грудью» - замість «прийняв м’яч на груди», «прокинув грудьми м’яч вперед», «скинув грудьми м’яч собі на хід, обігравши суперника». «Немедленно отдал мяч низом по вертикали». Можливо, Шустер хотів сказати «по діагоналі», але народив черговий абсурд. Чи я щось не розчув? Може це мені лише здалося? Більше ніхто нічого «такого» в Шустера не помітив? І ще одна деталь – коли триває стрімка атака і футболісти однієї з команд наближаються до штрафної своїх суперників, Шустер неквапливо, ніби сам з собою обговорює якийсь з попередніх епізодів, аналізує його – як класно чи не вдало футболіст зіграв. Тим часом нападник виходить на ударну позицію, а Шустер продовжує переповідати минулий епізод в центрі поля. І лише коли м’яч опиняється в сітці, Шустер прокидається: «о, видите, да?, это гол, да?». Як на мене, його коментар – це детальний неквапливий аналіз гри для окремої передачі на зразок «футбольного огляду», «третього тайму», але не для прямої трансляції.
А якою мовою?
5136 дн. тому
Невже СШ коментував українською? Дивіться Спорт-1 (якщо хочете слухати коментатора українською) або НТВ (якщо - російською) , отримаєте більше задоволення
СУДДЯ
5136 дн. тому
Матч був хороший - для ока вболівльника, який любить яскраві моменти і видовища, а ось коментатор Шустер цей матч робив нудним... своїми коментарями на "одному тоні", і я вважаю що не потрібно йому займатися такою справою - має свою брудну політику і нехай риється в ній і не портить те єдине що ми любимо, тобто футбол!!!!!!!!
Пятий Кут
5136 дн. тому
Красавцы. Супер новость. Хорошо, что не забыли сказать, что это был футбол. И про такую мелочь как полуфинал.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду