На «1+1» вийде програма «Студії Пілот» «Анатомія слави»

15 Квітня 2010
25177
15 Квітня 2010
13:42

На «1+1» вийде програма «Студії Пілот» «Анатомія слави»

25177
На «1+1» вийде програма «Студії Пілот» «Анатомія слави»

18 квітня на «1+1» вийде новий розважальний проект «Анатомія слави». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Виробництво «Анатомії слави» здійснює «Студія Пілот». У проекті українські та російські знаменитості розповідатимуть про «переживання свого життя». У першому випуску  йтиметься про людей, які після розлучення зіткнулися із проблемою, коли їх діти не хочуть приймати нового члена сім'ї. Участь в проекті візьмуть співачка Валерія, футболіст Влад Ващук, співак Олександр Пономарьов,  директор модельної агенції Влада Литовченко та ресторатор Маргарита Січкар.

 

Другий ефір проекту буде присвячений відомим людям, яким на піку популярності поставили страшний діагноз - онкологічне захворювання. Учасниками програми стануть співачка Євгенія Власова, соліст гурту «На-На» Володимир Льовкін та політик, письменниця та режисер Ірина Хакамада

 

Програма виходитиме щонеділі у слоті 22:10

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25177
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду