Об’єднання художніх і документальних фільмів НТКУ може очолити Марк Гресь

1 Квітня 2010
32183
1 Квітня 2010
18:19

Об’єднання художніх і документальних фільмів НТКУ може очолити Марк Гресь

32183
Об’єднання художніх і документальних фільмів НТКУ може очолити Марк Гресь

Новим директором творчого об'єднання художніх та документальних фільмів НТКУ може стати сценарист Марк Гресь. За словами Греся, саме така пропозиція йому надійшла від генерального директора Першого національного Єгора Бенкендорфа.

 

Попередня зустріч майбутнього керівника з колективом творчого об'єднання художніх та документальних фільмів відбулася 31 березня.

 

«Перше знайомство залишило позитивні враження. Керівники телеканалу нічого не нав'язували, єдине зауважили, що треба підвищувати професійний рівень фільмів. 8 квітня відбудеться наступна зустріч, на якій ми маємо представити список тем, над якими ми можемо працювати». - зазначив головний редактор об'єднання Андрій Данильченко.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - День 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32183
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду