Інформаційна політика та ЗМІ залишаються у Колеснікова. До них додаються мораль і мова

26 Липня 2010
5044
26 Липня 2010
18:25

Інформаційна політика та ЗМІ залишаються у Колеснікова. До них додаються мораль і мова

5044
Інформаційна політика та ЗМІ залишаються у Колеснікова. До них додаються мораль і мова

Кабмін перерозподілив повноваження, які знаходилися у компетенції колишнього віце-прем'єра Володимира Семиноженка.

 

Про це йдеться у відповідному розпорядженні Кабміну № 1502-р від 19 липня, яке оприлюднене на сайті уряду.

 

Зокрема, питаннями державної мовної політики буде займатися віце-прем'єр Борис Колесніков. Також до його компетенції віднесли міжконфесійні і міжнаціональні відносини; культуру, охорону національної культурної спадщини; забезпечення захисту суспільної моралі, рекламу, виставкову діяльність.

 

«Питання інформаційної політики та ЗМІ залишаються у віданні Бориса Колеснікова», - зазначив ТК прес-секретар Колесникова Юрій Громницький.

 

Міністр Кабміну Анатолій Толстоухов буде займатися питаннями видавничої та архівної справи; прозорості та відкритості діяльності органів виконавчої влади, розвитку комунікації влади і суспільства, створення сприятливих умов для розвитку громадянського суспільства. Толстоухов займатиметься, зокрема, і взаємодією органів виконавчої влади з Національною радою з питань телебачення і радіомовлення, об'єднаннями громадян тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5044
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читателль
5038 дн. тому
constbal + 1000.
Татьяна
5038 дн. тому
Особливо мовне питання буде поховано.
constbal
5038 дн. тому
Це все одно що доручити педофілу завідувати дитячим садком...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду