Star Media вироблятиме «Народну зірку - 2»

10 Лютого 2010
13149
10 Лютого 2010
10:53

Star Media вироблятиме «Народну зірку - 2»

13149
Star Media вироблятиме «Народну зірку - 2»

Star Media виграла тендер ТРК «Україна» на виробництво другого сезону талант-шоу «Народна зірка». Про це пише Media Business Reports з посиланням на власні джерела.

 

Раніше видання повідомляло про припинення співпраці з ISTIL Studios, яка здійснювала виробництво першого сезону, внаслідок чого було оголошено новий тендер.

 

За інформацієюMedia Business Reports, продюсером проекту стане директор з розвитку компаній групи  Star Media Дарія Фіалко.

 

Цю інформацію у прес-службі ТРК «Україна» не підтвердили і не спростували, лише зазначили, що наразі готуються до підписання угоди з новим підрядчиком.

 

Як вже писала ТК, планується, що «Народна зірка-2» виходитиме у прямому ефірі, але  змінить слот трансляції. За словами керівника програмної дирекції каналу Ірини Курчакової, другий сезон стартує 6 березня, від нього очікується частка 12-15% за аудиторією 18+ («50 тис.+»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13149
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду