Ольга і Євген Захарови працюватимуть на «Пятом канале» і «РЕН ТВ» у Росії

7 Лютого 2010
21662
7 Лютого 2010
13:34

Ольга і Євген Захарови працюватимуть на «Пятом канале» і «РЕН ТВ» у Росії

21662
Ольга і Євген Захарови працюватимуть на «Пятом канале» і «РЕН ТВ» у Росії

Керівник компанії «1+1 відео дизайн» Ольга Захарова у лютому обійме посаду директора зі стратегічного маркетингу «Національної медійної групи» (Росія), до складу якої входять телеканали «РЕН ТВ» і «Пятый канал» (Петербург). Євген Захаров відповідатиме за комплексний розвиток двох телевізійних брендів («Пятый канал» і «РЕН ТВ» ), а саме за ефірне промо, інтернет і зовнішню рекламу. Про це ТК повідомила особисто Ольга Захарова.

 

Відповідно у керівництві  «1+1 відео дизайн» також відбулися зміни: креативним директором компанії став Олександр Ковальов, арт-директором - Борис Денисевич, виконавчим директором - Людмила Гмиря.

 

Компанія «1+1 відео дизайн» як і раніше зосереджена на розробці і створенні графічного оформлення телевізійних каналів і програм. Найближчим часом представить свої ідеї для нового телевізійного каналу «Світ серіалу», а також оформлення низки нових програм для українських і російських телеканалів.

 

Нагадаємо, з «Національною медійною групою» співпрацює екс-генеральний директор «1+1» Олександр Роднянський. За словами пана Роднянського, співпраця з НМГ полягає у підготовці нових телепроектів. Зокрема, це детективи та бойовики для «РЕН ТВ» і «змістовні, інтелектуальні формати» для «Пятого». Інформацію про те, що йому пропонували стати президентом НМГ, пан Роднянський спростував.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21662
Читайте також
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
to Доктор
5190 дн. тому
Ну вот, когда не хватает аргументов, начинаем собеседника сумасшедшим называть да калом бросаться. Что толкового сделала Захарова (1+1 видеодизайн) вне плюсов? Nothing! И ничего личного. Объективная реальность.
Доктор
5190 дн. тому
to???! Вы, наверное, совсем тю-тю. Или ВАС лично чем-то Захаровы зацепили. Плюсы - дерьмо! Дизайн их - дерьмо! И рейтинги их тоже дерьмо! Надеюсь парни без Оли справятся! 1+1 видеодизайн!!!! УРА!!!!!!!!!
TO: to ???
5190 дн. тому
Это по крайней мере лучше, чем дизайн РЕНа.
TO: to ???
5190 дн. тому
надеюсь - это была шутка, что на плюсах сейчас все хорошо. висящие в воздухе ноги по центру - это хорошо. не смешите меня:))
to ???
5190 дн. тому
А что, разве сейчас на плюсах все плохо с дизайном? По-моему даже лучше, чем было раньше.Вы посмотрите, что Великая Захарова сотворила с РЕНом http://www.sostav.ru/news/2010/02/08/int/.Никакого дизайна- только освоение бюджета и удовлетворение собственных амбиций. И это только начало. Хорошо, что ушла с плюсов.Для плюсов хорошо.
???
5191 дн. тому
Ткаченко, о чем ты думал, когда отпускал (выживал) Захарову с плюсов. А, маленький и мудрый?
Свой
5192 дн. тому
Хорошо, когда у людей есть выбор где работать и с кем и на кого. Удачи, ребята! Оля писала про зависть, она подготовленный к Москве человек. Ее Плюсы закалили.
baddad to грусть
5193 дн. тому
ситуация обратная- чем меньше заказов и их качественного выполнения, тем больше вероятность сменить страну работы .Ситуация с Захаровыми проста как день- облажались на Украине- поможет Роднянский с работой в Москве.Так и будут за ним по каналам скакать и умничанием своим создавать видимость собственного величия. Роднянский уже отказался от своей Родины- теперь шаг за свитой.Good luck!
Льоля
5193 дн. тому
Успіхів,друзі! Повертайтеся коли-небудь!
Грусть
5193 дн. тому
Страшная ситуация.В Украине профессионалы на ТВ нужны все меньше и меньше...И это только начало необратимого процесса.Чем талантливей человек,тем у него меньше шансов иметь здесь достойную работу....Молодцы,Оля и Женя!!!Здесь нечего делать...
ДимОК
5193 дн. тому
Молодцы. Россия - лучший вариант при нынешней ситуации
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду