Ольга Захарова оформила російський канал «Живи!» і телеверсію «Червоної рути»

17 Вересня 2009
2815
17 Вересня 2009
15:35

Ольга Захарова оформила російський канал «Живи!» і телеверсію «Червоної рути»

2815
Ольга Захарова оформила російський канал «Живи!» і телеверсію «Червоної рути»

15 вересня розпочав повноцінне мовлення російський супутниковий канал «Живи!», дизайнерське оформлення якого зробила українська компанія «1+1 відео дизайн». Про це ТК повідомила керівник компанії Ольга Захарова. «Ми повністю оформили телеканал «Живи» та близько 20 програм на прохання російських власників. Цей канал для людей, які хочуть вести здоровий спосіб життя. Люди, які не мають змоги заплатити за дорогі абонементи в фітнес-клубах, ставши глядачами цього телеканалу, матимуть змогу обрати собі індивідуальну програму тренувань», - розповіла Ольга Захарова. За словами Ольги, музичне оформлення телеканалу «Живи» здійснила компанія «Гадюкіни Rekords».

 

Крім того компанія «1+1 відео дизайн» виконала анонси та оформлення телеверсії фестивалю «Червона рута».

 

Ювілейний концерт «Червона рута» - 20!» транслюватиме в прямому ефірі на Перший національний (20 вересня, 18:40). Цього року фестиваль проходить в Чернівцях.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2815
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Абдуллаев
5338 дн. тому
Люди спокойно делают свою работу и достигают успехов. И не надо телетриумфов покупать, заказы и деньги расставляют все точки над Ї
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду