Парламент закріпив відповідальність за розповсюдження порнографії в інтернеті

20 Січня 2010
17317
20 Січня 2010
15:58

Парламент закріпив відповідальність за розповсюдження порнографії в інтернеті

17317
Парламент закріпив відповідальність за розповсюдження порнографії в інтернеті

Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін та доповнень до деяких законодавчих актів України (щодо протидії розповсюдженню дитячої порнографії)». За нього проголосувало 306 депутатів, пише сайт парламенту.

 

Закон посилює протидію виготовленню, збуту чи розповсюдженню дитячої порнографії, втягуванню неповнолітніх в процес виготовлення такої продукції шляхом внесення відповідних змін до законів «Про телекомунікації», «Про захист суспільної моралі» та Кримінального кодексу України.

 

Зокрема, внесено зміни до Кримінального кодексу України щодо закріплення відповідальності за розповсюдження продукції порнографічного характеру, створеної за участю дитини або з використанням її образу, в тому числі із використанням інформаційно-телекомунікаційних систем, та втягнення неповнолітніх у процес виготовлення порнографічних матеріалів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17317
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду