Мороз і Тягнибок поскаржилися Шустеру, що на канали неможливо було потрапити без комерційного стимулювання

17 Січня 2010
21124
17 Січня 2010
20:41

Мороз і Тягнибок поскаржилися Шустеру, що на канали неможливо було потрапити без комерційного стимулювання

21124
Мороз і Тягнибок поскаржилися Шустеру, що на канали неможливо було потрапити без комерційного стимулювання

Олександр Мороз у прямому ефірі «Шустер live. Ніч виборів» поскаржився на комерціалізацію виборчої кампанії. За його словами, високий результат Сергія Тігіпка - це свідчення того, що виборці реагують на масовану рекламну кампанію.

 

Також кандидат у президенти пожалівся, що не мав можливості потрапити на телеканал «Інтер». «За всю кампанію я ні разу не був на "Інтері". Тільки двічі - на Першому каналі. Ми могли брати участь тут [у Савіка]. Але, на жаль, рейтинги сьомого каналу [ТРК "Україна"] менші за рейтинги третього каналу. Тому той, хто мав ефіри на "Інтері", мав перевагу», - сказав він.

 

Інший кандидат - Олег Тягнибок - погодився з Морозом. «Практично жоден телеканал без відповідного, скажемо так, стимулу не мав намірів запрошувати кандидатів. Окрім вашої студії», - уточнив він до Савіка Шустера.

 

На думку Тягнибока, це велика проблема виборчих перегонів. Відтак, слід змінювати виборче законодавство з метою створення системи рівного доступу всіх кандидатів до всіх медіа, а також Тягнибок виступив за заборону платної політичної реклами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21124
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду