detector.media
17.01.2010 20:41
Мороз і Тягнибок поскаржилися Шустеру, що на канали неможливо було потрапити без комерційного стимулювання

Олександр Мороз у прямому ефірі «Шустер live. Ніч виборів» поскаржився на комерціалізацію виборчої кампанії. За його словами, високий результат Сергія Тігіпка - це свідчення того, що виборці реагують на масовану рекламну кампанію.

 

Також кандидат у президенти пожалівся, що не мав можливості потрапити на телеканал «Інтер». «За всю кампанію я ні разу не був на "Інтері". Тільки двічі - на Першому каналі. Ми могли брати участь тут [у Савіка]. Але, на жаль, рейтинги сьомого каналу [ТРК "Україна"] менші за рейтинги третього каналу. Тому той, хто мав ефіри на "Інтері", мав перевагу», - сказав він.

 

Інший кандидат - Олег Тягнибок - погодився з Морозом. «Практично жоден телеканал без відповідного, скажемо так, стимулу не мав намірів запрошувати кандидатів. Окрім вашої студії», - уточнив він до Савіка Шустера.

 

На думку Тягнибока, це велика проблема виборчих перегонів. Відтак, слід змінювати виборче законодавство з метою створення системи рівного доступу всіх кандидатів до всіх медіа, а також Тягнибок виступив за заборону платної політичної реклами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY