ТВі розпочав мовлення на супутнику AMOS 2

4 Січня 2010
15593
4 Січня 2010
17:06

ТВі розпочав мовлення на супутнику AMOS 2

15593
ТВі розпочав мовлення на супутнику AMOS 2

29 грудня телеканал ТВі розпочав тестове мовлення на супутнику AMOS 2 (4° західної довготи), паралельно мовлячи й із супутника Eutelsat W4 (36° східної довготи). Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор каналу Микола Княжицький.

 

За його словами, перед Новим роком ТВі підписав угоду з компанією AMOS-Spacecom. «У нас є контракт з AMOS. Чи ми будемо лише на цьому супутнику, чи також на інших, ми ще побачимо», - додав він.

 

Телеканал обрав AMOS, оскільки він сфокусований на Україну і на ньому сконцентровані найбільші українські пакети. «Кількість громадян, які приймають телебачення із супутника достатньо велика й вони вимірюються піплметрами, тож ми зацікавлені бути присутніми там, де нас бачать», - пояснив пан Княжицький.

 

Параметри ТВі на AMOS 2: відкритий доступ, частота 10722 МГц, поляризація - горизонтальна, SR 27500, FEC ¾.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15593
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ігор
5225 дн. тому
ну нарешті...
ігор
5225 дн. тому
ну нарешті...
ігор
5225 дн. тому
ну нарешті...
ігор
5225 дн. тому
ну нарешті...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду