Прес-служба Литвина не реагуватиме на звинувачення у замовленні вбивства Гонгадзе

9 Грудня 2009
8052
9 Грудня 2009
10:31

Прес-служба Литвина не реагуватиме на звинувачення у замовленні вбивства Гонгадзе

8052
Прес-служба Литвина не реагуватиме на звинувачення у замовленні вбивства Гонгадзе

9 грудня народний депутат Олег Зарубінський оголосить на прес-конференції заяву Народної Партії «з приводу спроб компрометації в ЗМІ лідера партії Володимира Литвина», повідомляє «Українська правда».

 

Про це йдеться в заяві прес-служби Блоку Литвина у відповідь на заяву Мельниченка, який назвав Литвина замовником убивства Георгія Гонгадзе.

 

«Прес-служба Блоку Литвина офіційно заявляє, що не реагуватиме на звинувачення з боку державного зрадника, який не поніс покарання», - сказано в заяві.

 

У ній йдеться, що 17 січня 2006 року Деснянський районний суд Києва задовольнив позов Литвина до екс-майора Держохорони Мельниченка.

 

«Суд зобов'язав Мельниченка у 5-денний термін після набуття судового рішення спростувати на прес-конференції для ЗМІ поширену ним неправдиву інформацію та принести Литвину вибачення за завдану моральну шкоду», - наголошується у заяві.

 

Нагадаємо, що вчора 8 грудня екс-майор Держохорони Микола Мельниченко назвав Володимира Литвина замовником убивства журналіста Георгія Гонгадзе.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8052
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду