«Медіа-М» запустив онлайн-радіопроект C-pod

18 Листопада 2009
16326
18 Листопада 2009
11:26

«Медіа-М» запустив онлайн-радіопроект C-pod

16326
«Медіа-М» запустив онлайн-радіопроект C-pod

17 листопада у Києві розпочав роботу Канал громадського подкастинґу C-pod. Про це ТК повідомив керівник проекту Станіслав Шумлянський.

 

За його словами, проект повідомлятиме про «цікаві ініціативи та формуватиме в Україні новий напрям громадянської журналістики». Засновниками C-pod є Молодіжний інноваційний центр «Медіа-М», у рамках якого діє онлайн-радіостанція «Молоде радіо», ресурсний центр «Гурт» та сайт «Подкастер» .

 

 «C-pod має на меті об'єднати людей, які мають власну точку зору, які не пропускають цікавих фрагментів у своєму житті - цікавих перехожих, нестандартних ситуацій, захопливих історій. Подкастинґ дає змогу живо та цікаво викладати почуте та побачене», - ідеться на сторінці проекту.

 

У першій серії аудіофайлів, які вже з'явилися на C-pod, зачіпаються найрізноманітніші теми - від економіки грипу до поширення цифрових наркотиків серед молоді та прикладів, як інтернет змінює реальне життя. Також у проекті можна послухати роздумів відомого письменника Тараса Прохаська, спогади дисидента Євгена Сверстюка та музиканта Кирила Стеценка.

 

C-pod не матиме власного сайту - він існуватиме на багатьох різних порталах водночас, аудіофайли вільно поширюватимуться також через блоги та у соціальних мережах. При цьому створювати їх можуть не лише професійні журналісти, а й блогери та активісти громадських організацій.

 

Для останніх передбачено тренінги з подкастинґу, які проводитиме Студія громадського подкастинґу,  створена при «Молодому радіо».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16326
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду