detector.media
18.11.2009 11:26
«Медіа-М» запустив онлайн-радіопроект C-pod

17 листопада у Києві розпочав роботу Канал громадського подкастинґу C-pod. Про це ТК повідомив керівник проекту Станіслав Шумлянський.

 

За його словами, проект повідомлятиме про «цікаві ініціативи та формуватиме в Україні новий напрям громадянської журналістики». Засновниками C-pod є Молодіжний інноваційний центр «Медіа-М», у рамках якого діє онлайн-радіостанція «Молоде радіо», ресурсний центр «Гурт» та сайт «Подкастер» .

 

 «C-pod має на меті об'єднати людей, які мають власну точку зору, які не пропускають цікавих фрагментів у своєму житті - цікавих перехожих, нестандартних ситуацій, захопливих історій. Подкастинґ дає змогу живо та цікаво викладати почуте та побачене», - ідеться на сторінці проекту.

 

У першій серії аудіофайлів, які вже з'явилися на C-pod, зачіпаються найрізноманітніші теми - від економіки грипу до поширення цифрових наркотиків серед молоді та прикладів, як інтернет змінює реальне життя. Також у проекті можна послухати роздумів відомого письменника Тараса Прохаська, спогади дисидента Євгена Сверстюка та музиканта Кирила Стеценка.

 

C-pod не матиме власного сайту - він існуватиме на багатьох різних порталах водночас, аудіофайли вільно поширюватимуться також через блоги та у соціальних мережах. При цьому створювати їх можуть не лише професійні журналісти, а й блогери та активісти громадських організацій.

 

Для останніх передбачено тренінги з подкастинґу, які проводитиме Студія громадського подкастинґу,  створена при «Молодому радіо».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY