«Центр дистрибуції преси» призупинив діяльність через нерентабельність

18 Вересня 2009
17716
18 Вересня 2009
15:04

«Центр дистрибуції преси» призупинив діяльність через нерентабельність

17716
«Центр дистрибуції преси» призупинив діяльність через нерентабельність

Мережа роздрібної торгівлі пресою «Центр дистрибуції преси» призупинила діяльність. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив колишній генеральний директор компанії Володимир Грецький.

 

За його словами, не виключається, що наприкінці вересня «Центр дистрибуції преси» відновить діяльність, але поки компанія не працює. «Причина - малорентабельна робота підприємства, яке працює "по-білому". Торгова націнка, яку виділяють видавці для розповсюджувачів, що працюють "по-білому", не покриває витрат на оренду, зарплати, логістику тощо», - пояснив він.

 

«Центр дистрибуції преси» був одним з найбільших роздрібних торговців пресою у столичному метро. Його мережа налічувала близько 30 точок. З рік тому компанія виграла тендер Київського метрополітену на право оренди 25 місць, запропонувавши максимальну орендну плату з усіх учасників (близько 4 тис. грн на місяць).

 

Як повідомляла ТК, навесні припинила діяльність дистрибуторська мережа газети «Факты и комментарии».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17716
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кинутые
5338 дн. тому
Кстати Факты в отличие от вас г-н Грецкий рассчитались до копейки....
кинутые
5338 дн. тому
Ага... щас заплачем...самое обычное кидалово от г-на Хаима ( антисемитом не являюсь ), их точки по прежнему успешно трудятся в метрополитене с теми же продавцами , а денежек то уже нет..... КИДАЛОВО!!! 100 %-е а оно и ещё и и наглости набралось тут плакать .... не бось скоро вынырнет где нить ... типа я тут не причём .... ГАНЬБА КИДАЛАМ ОТ ПРЕССЫ!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду