«Факты» закривають дистрибуторську мережу, але газета виходитиме

24 Березня 2009
27507
24 Березня 2009
17:14

«Факты» закривають дистрибуторську мережу, але газета виходитиме

27507
«Факты» закривають дистрибуторську мережу, але газета виходитиме

Газета «Факты и комментарии» закриває власну дистрибуторську мережу. Інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, підтвердив головний редактор «Фактів» Олександр Швець. За його словами, таке рішення зумовлене кризою.

 

За інформацією джерел ТК, сама газета також під загрозою закриття, а нині тривають пошуки інвестора. Олександр Швець категорично спростував ці дані. «Никто не ищет и никогда искать не будет. У газеты есть инвестор. Общеизвестно, кто является акционером газеты "Факты"», - сказав він. На уточнююче запитання, чи цим акціонером є Віктор Пінчук, пан Швець відповів, що не він, але близькі до нього структури.

 

За словами головного редактора, жодні інші антикризові заходи, окрім закриття дистрибуторської мережі, не вживаються. «Газета выходит и будет выходить ближайшие лет 17», - запевнив пан Швець ТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27507
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитрий
5519 дн. тому
Как по мне, время газет прошло... с приходом интернета в наш дом все кардинально поменялось... Да, газеты просуществуют еще какое-то время, но явно, не долго... И то, только благодаря тем людям, кто привык эти газеты читать))
Маричка
5520 дн. тому
ну все ребята. закроются сто пудов.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду