Диктофон головного редактора хмельницької газети зламав підполковник міліції

7 Вересня 2009
27059
7 Вересня 2009
18:47

Диктофон головного редактора хмельницької газети зламав підполковник міліції

27059
Диктофон головного редактора хмельницької газети зламав підполковник міліції

7 вересня 2009 року хмельницька міліція повідомила ім‘я чоловіка, який перешкоджав професійній діяльності головного редактора обласної газети «Моя газета+» Людмили Луніної. Ним виявився заступник начальника Хмельницького MB УМВС України в Хмельницькій області підполковник міліції Сергій Войтюк. Про це повідомила прес-служба КНМП.

 

Нагадаємо, що 28 липня цього року під час акції протесту вкладників одного з банків Хмельницького чоловік у цивільному вихопив з рук Людмили Луніної диктофон і на очах усіх присутніх зламав його. При цьому його зафіксували на фотокамеру (фото можна знайти тут http://moyagazeta.com/news/a-1510.html ). Заступник начальника Управління кадрового забезпечення Хмельницького УМВС Микола Підгаєцький повідомив також, що за фактами неправомірних дій працівників міліції проводиться службове розслідування, про результати якого буде повідомлено додатково. 

 

«Людмила Луніна висловила здивування, чому міліція так довго зволікала з відповіддю, адже особа міліцейського керівника Сергія Войтюка була відома всім свідкам конфлікту. Вона певна, що назвати ім`я зловмисника міліція змушена була через її рішучість відстояти справедливість й інформаційна підтримка інших ЗМІ. Журналістка має намір притягти зловмисника до відповідальності», - пише прес-служба.  

 

Голова комітету Київської незалежної медіа-профспілки Юрій Луканов нещодавно закликав парламентський комітет зі свободи слова розглянути окрім конфлікту між знімальною групою СТБ і народним депутатом Олександром Ткаченком й випадок із Людмилою Луніною.

 

«Детектор медіа»

  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27059
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Журналіст
5346 дн. тому
Да, прикиньте, це її робота така - стояти, записувати, а потім написати статтю - саме так!!!
Алегарф
5346 дн. тому
Я его понимаю, людей ограбили, а она спокойно стоит записывает акцию протеста на диктофон, чтобы сесть написать потом статью и получить за это какой-никакой гонорар, смешно!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду