Новий сезон на ТЕТі: «ДОМ – 2», російські зірки в «Цирку» та ситком «Універ»

20 Серпня 2009
19498
20 Серпня 2009
16:18

Новий сезон на ТЕТі: «ДОМ – 2», російські зірки в «Цирку» та ситком «Універ»

19498
Новий сезон на ТЕТі: «ДОМ – 2», російські зірки в «Цирку» та ситком «Універ»

У новому сезоні ТЕТ покаже прем'єру молодіжного комедійного серіалу «Універ», зіркового шоу «Цирк», та нові випуски проектів «ДОМ-2», «Давай одружимося!», «Звана вечеря», «Дивись!», «Дивись, хто прийшов!». Серед них проектами власного виробництва телеканалу є лише «Дивись!» та «Дивись, хто прийшов». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ситком «Універ» від творців скеч-шоу «Наша Russia» та серіалу «Татусеві дочки» виходитиме на ТЕТі з понеділка  по четвер. В Росії «Універ» транслюється на  каналі ТНТ - у серпні стартував третій сезон ситкому.

 

Також щосуботи ТЕТ транслюватиме прем'єрні випуски  екстрим-шоу «Цирк», у якому  зірки кіно, спорту й естради опановують циркові професії. Ведучий проекту - російський артист і шоу-мен Іван Ургант. Шоу «Цирк» - це другий сезон популярного російського проекту «Цирк із зірками». Нагадаємо, перший сезон проекту транслював «1+1».

 

Окрім цього, за інформацією прес-служби каналу,  з осені в ефірі  транслюватимуться прем'єрні випуски реаліті-шоу «Дом-2», «Дивись!», «Дивись, хто прийшов», «Звана вечеря» та  «Давай одружимось!».

 

Слоти, в яких вийдуть нові проекти, поки що не відомі.

 

 Також, як вже повідомляла ТК, канал транслюватиме домашні матчі футбольних клубів «Динамо», «Дніпро», «Металіст», «Арсенал» та «Кривбас»

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19498
Читайте також
18.09.2009 11:27
Маша Томак, Олена Рябець, «День»
26 291
01.09.2009 14:43
Виктория Аронова, «Газета по-киевски»
52 223
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду