detector.media
20.08.2009 16:18
Новий сезон на ТЕТі: «ДОМ – 2», російські зірки в «Цирку» та ситком «Універ»

У новому сезоні ТЕТ покаже прем'єру молодіжного комедійного серіалу «Універ», зіркового шоу «Цирк», та нові випуски проектів «ДОМ-2», «Давай одружимося!», «Звана вечеря», «Дивись!», «Дивись, хто прийшов!». Серед них проектами власного виробництва телеканалу є лише «Дивись!» та «Дивись, хто прийшов». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ситком «Універ» від творців скеч-шоу «Наша Russia» та серіалу «Татусеві дочки» виходитиме на ТЕТі з понеділка  по четвер. В Росії «Універ» транслюється на  каналі ТНТ - у серпні стартував третій сезон ситкому.

 

Також щосуботи ТЕТ транслюватиме прем'єрні випуски  екстрим-шоу «Цирк», у якому  зірки кіно, спорту й естради опановують циркові професії. Ведучий проекту - російський артист і шоу-мен Іван Ургант. Шоу «Цирк» - це другий сезон популярного російського проекту «Цирк із зірками». Нагадаємо, перший сезон проекту транслював «1+1».

 

Окрім цього, за інформацією прес-служби каналу,  з осені в ефірі  транслюватимуться прем'єрні випуски реаліті-шоу «Дом-2», «Дивись!», «Дивись, хто прийшов», «Звана вечеря» та  «Давай одружимось!».

 

Слоти, в яких вийдуть нові проекти, поки що не відомі.

 

 Також, як вже повідомляла ТК, канал транслюватиме домашні матчі футбольних клубів «Динамо», «Дніпро», «Металіст», «Арсенал» та «Кривбас»

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY