Ольга Герасим’юк продовжить шукати «модуль співпраці» з «1+1»

20 Серпня 2009
24064
20 Серпня 2009
13:26

Ольга Герасим’юк продовжить шукати «модуль співпраці» з «1+1»

24064
Ольга Герасим’юк продовжить шукати «модуль співпраці» з «1+1»

Ольга Герасим'юк називає інформацію Media Business Reports про те, що «1+1» не затвердив пілот «дейтинг»-проекту із ведучими Ольгою Герасим'юк та Амадором Лопесом, некоректною і недостовірною, і наголошує на тому, що вона  продовжуватиме співпрацю з телеканалом.  Про це пані Герасим'юк  зазначила  у коментарях ТК.

 

 «Я продовжую співпрацювати з каналом «1+1». Як ви знаєте, я працюю у парламенті України та у Раді Європи. Зараз збіглося одразу кілька факторів: моя зайнятість у перші осінні місяці, завантаження виробничих ресурсів каналу перед новим сезоном, а також внутрішнє реформування продакшну «1+1», - наголосила Ольга Герасим'юк.

 

 Саме тому, за її словами, зараз «робота на належному рівні потребувала би від продакшну величезної мобільності, гнучкості та додаткових фінансових витрат».

 

«І в силу усіх перерахованих причин, ми ухвалили спільне рішення: будемо продовжувати пошук оптимального модуля співпраці для створення висококласного, якісного проекту», - сказала вона.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24064
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5361 дн. тому
Ніколи не вважав Герасим'юк журналістом... Все випадково в неї якось вийшло..
Експерт
5361 дн. тому
Нічого дивного. Ользі треба вибирати - політика або телебачення. На місці б Ольги, я кинув би політику взагалі, звільнився б нардепів і присвятив себе телебаченню. Але ж у Ольги сильна прив"язаність до певних політиків, їх так просто не можна кинути - узяти і піти. Нещасна коаліція геть розвалиться. А з іншого боку, вона як представник певної політичної сили не зможе вести на 1+1 ані політичні ток-шоу, ані соціальні - конфлікт інтересів. Важкий вибір, але Ольга мусить нарешті щось вибрати. Може, Ющенко розпустить цей парламент і все саме "розсмокчеться"?
\
5361 дн. тому
так а в чем тогда недостоверность информации, если проект таки закрыли? речь то о конкретном проекте шла, а не о "співпраці"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду