ТЕТ придбав права на показ матчів ФК «Динамо», «Дніпро», «Металіст», «Арсенал» та «Кривбас» (ОНОВЛЕНО)

17 Серпня 2009
13406
17 Серпня 2009
12:30

ТЕТ придбав права на показ матчів ФК «Динамо», «Дніпро», «Металіст», «Арсенал» та «Кривбас» (ОНОВЛЕНО)

13406
ТЕТ придбав права на показ матчів ФК «Динамо», «Дніпро», «Металіст», «Арсенал» та «Кривбас» (ОНОВЛЕНО)

Телеканал ТЕТ придбав права на трансляцію домашніх матчів «Динамо» в сезоні 2009/2010. Про це повідомляє офіційний  сайт футбольного клубу.

 

За інформацією сайту  dynamo.kiev.ua канал також отримав права на показ домашніх матчів  «Дніпро», «Металіст», «Арсенал» та «Кривбас». Нагадаємо, ці клуби відмовились передавати Прем'єр-лізі права на телетрансляції своїх домашніх поєдинків. Сайт dynamo.kiev.ua стверджує, що сума контракту з ТЕТом для цих клубів становить $ 1 мільйон, що у п'ять разів перевищує суми пропоновані Прем'єр-лігою.

 

На телеканалі ТЕТ підтвердили інформацію щодо прав на трансляцію матчів «Динамо», проте відмовилися коментувати суму угоди.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13406
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Руслан
5373 дн. тому
Правильно!! А то Украину по спутнику нельзя посмотреть с Виасата ушол так пусть теперь локти кусают будем на тет настраиватса!! УРА ТЕТ
Без палева)
5375 дн. тому
"Динамо" в чемпионате – на телеканале ТЕТ 17 августа 2009 Права на трансляцию домашних матчей «Динамо» в чемпионате Украины в сезоне 2009/10 переданы телеканалу ТЕТ. Передача прав произошла на взаимовыгодных для обеих сторон условиях. http://www.fcdynamo.kiev.ua/ru/dynamo/news/29234.html
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду