У Севастополі запустять інтернет-телеканал «Рів’єра»

18 Квітня 2008
14541
18 Квітня 2008
11:37

У Севастополі запустять інтернет-телеканал «Рів’єра»

14541
У Севастополі запустять інтернет-телеканал «Рів’єра»
У червні має бути запущений перший інтернет-телеканал Севастополя та АРК - «Рів’єра», повідомляє газета «Экономические известия». Засновниками каналу є севастопольський бізнесмен Микола Руденко та його київський партнер Володимир Волошин.
 
Обсяг інвестицій у проект не розголошується. Статут ТОВ «ТРК Рів'єра» (статутний фонд – 200 тисяч гривень) затверджений на минулому тижні, і днями його мають зареєструвати. За словами пана Руденка, придбання адреси riviera-tv.net коштувало 100 гривень. У проекті працюватимуть десятеро осіб.
 
Основу програмного наповнення каналу становитимуть сюжети про історію, культуру та економічний потенціал Криму, а також власні новини. Ці новини будуть позитивними: як сказав Микола Руденко, «ми будемо ігнорувати конфлікти та негативні події – їх висвітлюють інші ЗМІ». «У цьому плані «Рів’єра» буде радше рекламним ресурсом, ніж ЗМІ. Будь-яке місто, що претендує на статус туристичного, вже має своє телебачення в інтернеті», - пояснює він.
 
Український користувач зможе дивитись канал «Рів’єра» з моменту старту; далі канал освоюватиме російську столицю, а відтак – Європу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14541
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду