Boston Globe загрожує закриття через непоступливість профспілок

7 Квітня 2009
887
7 Квітня 2009
16:08

Boston Globe загрожує закриття через непоступливість профспілок

887
Boston Globe загрожує закриття через непоступливість профспілок

Газету Boston Globe, яку у 1993 році медіа корпорація  New York Times Co. придбала за рекордні 1,1 мільярд доларів, можуть закрити впродовж 30 днів.

 

New York Times Co. погрожує газеті закриттям, якщо профспілка газети не погодиться на скорочення витрат загальною сумою до 20 млн. доларів, повідомляє FT. Boston Globe вже пережив кілька скорочень штату і зменшень бюджетних витрат. Чергова фінансова поступка з боку профспілки буде можливою за рахунок скорочень зарплат і пільгових виплат, в тому числі пенсійних. 

 

Останні вимоги власника є частиною заходів з економії коштів компанії, яка страждає від браку рекламних вливань. Globe вже втратив близько 50 млн. доларів минулого року.

 

The Globe було засновано у 1872 у Бостоні (Массачусетс, США) і до цього часу це найбільша за накладом газета міста. В 2008 наклад видання впав з  382,503 до 350,605. 

За свою 137-річну історію Boston Globe висвітлювала чимало значних подій і виграла 20 Пулітцерівських премій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
887
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду