Газету Boston Globe не закриють

6 Травня 2009
20946
6 Травня 2009
18:00

Газету Boston Globe не закриють

20946
Газету Boston Globe не закриють

Після повідомлення про закриття американської газети The Boston Globe профспілки пішли назустріч компанії The New York Times і погодились на скорочення витрат на персонал, повідомляє Лента.ру з послианням на Reuters.

 

Компанія досягла згоди щодо скорочення витрат із останньою з семи профспілок  редакції, що представляє близько 600 із 1400 працівників газети. Переговори між власником і профспілками тривали декілька місяців, а їхній останній раунд - 10 годин. Подробиці домовленостей не розкриваються, але відомо, що профспілка погодилась на зниження зарплат, неоплачувані відпустки та перегляд довічних угод, які мають 190 співробітників газети.

 

За підсумками 2008 року холдинг New York Times мав борги 1,1 млрд доларів США, а у першому кварталі 2009 року - чистий збиток 74,5 млн. The Boston Globe торік мала 50 млн доларів збитків.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20946
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду