«ТСН» запускає новий спецпроект «Територія позитиву»

19 Лютого 2009
19477
19 Лютого 2009
15:40

«ТСН» запускає новий спецпроект «Територія позитиву»

19477
«ТСН» запускає новий спецпроект «Територія позитиву»
Новий спецпроект «ТСН» «Територія позитиву» буде присвячений «силі позитивного мислення». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Автором циклу сюжетів стала кореспондент «ТСН» Юлія Дячук. Поки що в рамках циклу «Територія позитиву» заплановано вісім сюжетів, які розповідатимуть, що таке позитивне мислення, як отримати те, чого прагнеш, як думки, настрій, віра безпосередньо впливають на здоров’я людини тощо. Окремі випуски будуть присвячений так званим «втікачам із міста» – дауншифтерам, а також людям, які змогли подолати серйозні проблеми зі здоров’ям.
 
«Територія позитиву» з’явиться в ефірі каналу у березні.
 
Нагадаємо, минулого року інформаційна служба телеканалу «1+1» розпочала серію авторських спеціальних проектів: «Земля розбрату», «Біла халатність», «Жерсть мундиру» та «Поки батьки не бачать».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19477
Теги:
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
удивленный
5545 дн. тому
Та че вы только к журналистам прицепились! а что ж героические борцы за свободу слова госпожа Мосейчук з каналу "самих чесних новин" и пани Бориско, сделавшая себе пиар на этой же теме? они с такой трактовкой новостей согласны, очевидно, раз молчат в тряпочку? Что: вылизывать ж... улюбленому Ющенко не зазорно? или криза дожала и бабок хочется?
5545 дн. тому
Не слід непокоїтися - нам обіцяють ЛИШЕ 8 сюжетів. А останнє, як вже звично для ТСТ, новнини-барбосини. Крім того, як знаємо з математики, негатив ("-") помножений на позитив ("+") все одно даї "-", тобто негатив!
ПОЧУВСТВУЙ РАЗНИЦУ!
5545 дн. тому
"Територия позитиву" по-плюсовски уже действует. Только из Подробностей узнал, что разрекламированную детскую Больницу будущего имени жены нашего Гаранта в итоге будет строить... само государство, этим Гарантом сейчас возглавляемое. Бо из собранных за два года миллионов фонд Кати Чумаченко аж 15 потратил только на подписание всяческих бумаг (будто бы). На строительство у них теперь денежек не хватает, вот и будет жена Гаранта выполнять свои обещания за счет наших кровных из госбюджета - и так дырявого. ТСН в то же время радостно рассказала только о том, что землю для больницы уже выделили, и показала картинку, что выглядеть она будет "как цветочек". Видно, кума Балоги (читай "керивник ТСН") получила из Банковой новую установку. Маньяки теперь не ко двору. На носу выборы, потому "оновлена ТСН" становится сплошной "территорией позитива". Даже если для этого придется кое-что замалчивать. Поздравляю! проторенной дорожкой идете, товарищи!
5546 дн. тому
Юлія Дячук: «Епіграфом до цього серіалу може бути вислів Річарда Баха: «Будь-яка мрія дається тобі з силами її здійснити». Ідея чогось подібного близько року визрівала у мене в голові , утім каталізатором цього процесу стало явище на літеру «К» (не хочу вживати це слово, пропоную замінити його «весною»). Ми вмикаємо телевізор – а там тільки й розмов, що про «весну», ми читаємо газети – там також суцільна «весна», в маршрутках, в метро, скрізь! Я не пропоную закривати очі і займатися самозаспокоєнням, я пропоную змінити своє ставлення до того, що відбувається. Люди, які стали героями цього серіалу на власному досвіді доводять, що Всесвіт віддає нам те, що ми йому посилаємо».
skorpion
5546 дн. тому
"Не верю!"(с) Почему-то на ум приходят такие слова Станиславского. Несостыковки: плюсы-позитив, Дячук-позитив.(Для тех, кто не знает, эта журналистка одна из первопроходцев темы детского изнасилвоания и не закрывания лиц детей-жертв на ТСН). Дай Бог, чтобы я ошибалась. Хотя как-то это странно. Во-первых, после такого количесвта негатива вдруг позитив! Во-вторых, " В то время как космические корабли"(с) ICTV - "Світлі новини", ТСН - "Територія позитиву". Можно конечно предполложить, что озарение к бартьям и сестрам телевизионщикам пришло вместе и сразу. Можно предположить, что на ТСН подействовала критика и они решили стать белыми и пушистыми. Но "свежо предание, да верится с трудом"(с). Дауншифтер - тема конечно милая и мною любимая, но вот почему-то на вражеском украинскому народу по мнению Нацрады НТВ в "Профессии репортер" рассказана чуть меньше года назад. Хотя чего это я. "Чем бы дитя не тешилось"лишь бы не лица изнасилованых детей.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду