М1 має намір показати 7 нових сезонів «Сімпсонів»

27 Січня 2009
15897
27 Січня 2009
14:42

М1 має намір показати 7 нових сезонів «Сімпсонів»

15897
М1 має намір показати 7 нових сезонів «Сімпсонів»
Телеканал М1 не має наміру прощатися з «Сімпсонами»: в планах каналу показати ще 7 нових сезонів популярного мультсеріалу. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив Валентин Коваль, генеральний продюсер ЗАТ «Телеодин» (М1, М2).
 
За словами пана Коваля, паралельно канал веде перемовини із «20th Century Fox» про передачу студії прав на український дубляж – з таким проханням мейджор звернувся до українських партнерів.
 
Купівля мультсеріалу планується у межах пакету програм «20th Century Fox» для всієї групи каналів холдингу Віктора Пінчука.
 
«Ми знаємо, що інші мовники з України також претендують на цей пакет, проте сподіваємося на те, що, згідно практики, переваги має той канал, який уже демонстрував продукт», - сказав пан Коваль.
 
На його думку, ситуацію затьмарюють лише висновки Національної експертної комісії з питань суспільної моралі. «Одна справа - купувати права на продукт для показу о 21.00 та 7.00, і зовсім інше – сподіватися лише на нічний показ», - зауважує він.
 
Канал М1 уже показав 13 сезонів «Сімпсонів».
 
За інформацією «ТК», на пакет «20th Century Fox» також претендують ТРК «Україна» разом з «Інтером» та холдинг СМЕ («1+1»).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15897
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
KSUHA
5519 дн. тому
УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)
OGON
5538 дн. тому
Урррррааа! Наконец-то !
Andriyko
5539 дн. тому
Бумбараш, ты прав. Лучше возвышаться над дерьмом, чем потеряться в каше.
Пенлопа
5539 дн. тому
Сімпсонів!!! Сімпсонів!!! Не розумію, чому Галкіних, від яких вже блювати хочеться (так це я тільки канали переключаю, та бачу) нацрада не забороняє, а Сімсони їм так завадили, яке паскудне ханжество
бумбараш
5539 дн. тому
симпсонов - только на М1!!! на других каналах они потерются в сериальной "каше"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду