ТРК «Україна» зняла з ефіру «Шоу Вєрки Сердючки»

22 Січня 2009
18731
22 Січня 2009
11:07

ТРК «Україна» зняла з ефіру «Шоу Вєрки Сердючки»

18731
ТРК «Україна» зняла з ефіру «Шоу Вєрки Сердючки»
Телеканал «Україна» призупинив вихід програми «Шоу Вєрки Сердючки». Про це «Детектор медіа» повідомила головний редактор каналу Марина Миргородська.
 
Причиною зняття програми з ефіру стали її невисокі показники. Пані Миргородська зазначила, що попри доволі високі показники каналу в кінці 2008 року деякі слоти, і серед них 21.30 у четвер, де виходить «Шоу Вєрки Сердючки», можуть мати кращі показники.
 
«Ми, безперечно, задоволені співпрацею з Андрієм Данилком та його командою і сподіваємось продовжити її в майбутньому», - сказала пані Миргородська.
 
 «Шоу Верки Сердючки» виходило на каналі «Україна» з 2 жовтня. Середній рейтинг програми становив 1,77%, частка 4,44% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine). За комерційною аудиторією ТРК «Україна» - «50 тисяч+» -  рейтинг становив 1,92%, частка 4,91%.  Cередні показники каналу за минулий тиждень - рейтинг 1,36%, частка 7,08% (загальнонаціональна панель GFK Ukraine).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18731
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хтось
5543 дн. тому
Ай-яй-яй!! І шо ж будя? І шо ж це за слоти, які "можуть мати кращі показники"???!!! То покажіть їх нарешті!!!
Патріот
5544 дн. тому
А рейтинг свідчить що потрібно розблоковувати ТРК "УКРАїНУ" на супутнику.
Рома
5544 дн. тому
А шо ж тепер дивитися на тому каналі?Заклею собі цю кнопку.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду