Канал «Сіті» закрив програму «Ранок Сіті»

18 Листопада 2008
5914
18 Листопада 2008
13:48

Канал «Сіті» закрив програму «Ранок Сіті»

5914
Канал «Сіті» закрив програму «Ранок Сіті»
Телеканал «Сіті» закрив ранкову програму «Ранок Сіті». Цю інформацію «Телекритиці» підтвердила промо-директор компанії «Гравіс» Каріна Палаєва.
 
За її словами, причиною зняття проекту з ефіру є планове переформатування сітки мовлення.  «Ранок Сіті» у тому вигляді, в якому він був раніше, в ефірі більше не з’явиться. Ведучі лишаються на каналі й працюють над новими проектами. Які це будуть проекти, ми поки що не розголошуємо», - сказала пані Палаєва. За її словами, новий продукт «Сіті» вийде в ефір після Нового року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5914
Теги:
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лимберзон
5583 дн. тому
Если "новым продуктом" вы называете "Экстремальные виды спорта " и ежевечерние "Гадания на кофейной гуще" (не понимаю, какие идиоты это смотрят и тем более звонят), то Вам после Нового года вообще не стоило начинать новое вещание!!!
ха
5646 дн. тому
Та й Каріна Палаєва більше там не працює, скоротили разом з промо відділом..... Як і більшості людей, вказали на двері.....
Катастрофа
5646 дн. тому
Яке планове переформатування сітки? переформатування у що? у лохотрон 24 години на добу? Подивимось-подивимось на новий продукт.
ххх
5646 дн. тому
А как людей на деньги "кинуть" хотят, вы в курсе? За две недели до закрытия предупредили - и делайте что хотите. Пофигу чужие дети, пофигу, что за квартиру и еду нечем платить. Хорошо, то "паны" продюссеры успели успели взят свое. Свои "выходные пособия" они получат сполна, а остальные сотрудники просто останутся ни с чем.
Емо-хуемо
5646 дн. тому
Криза креативу, замкненість кола самих "кріейторів" та маніакальне бажання отримувати результат не докладаючи хоч якихось зусиль призвели до зубожіння усіх без вийнятку проектів. А як наслідок і втрату інтересу глядачів до "пацієнта"... Розтин завершено. :)
(:
5646 дн. тому
На сити только новости и остались из нормальных передач, что же с декабря на канале останется, чат 24 часа (:
dreadman
5646 дн. тому
Канал Сити закрывается... Кино ждёт та же участь... Бездарное руководство добилось своего...(((
Запоздалые у вас новости
5646 дн. тому
Их еще месяц назад закрыли. А с 1 декабря закрываются новости и остальные программы. Так что смс чат рулит!
5647 дн. тому
крнечно,куда выгодней показывать смс чат
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду