Олена Фроляк стала головним редактором інформаційної служби ICTV

12 Вересня 2008
18084
12 Вересня 2008
13:46

Олена Фроляк стала головним редактором інформаційної служби ICTV

18084
Олена Фроляк стала головним редактором інформаційної служби ICTV
Олену Фроляк призначено головним редактором інформаційної служби телеканалу ICTV, повідомляє прес-служба каналу.
 
Її попередник – Олександр Бєлов – залишається у штаті інформаційної служби, проте його нової посади прес-служба не називає.
 
Своє призначення та подальші плани щодо розвитку інформаційної служби Олена Фроляк коментує наступним чином: «Я хочу повернути «Фактам» славу класичних респектабельних новин. Ми принципово не шукатимемо легких рейтингів через кров, насильство, депресію і «жовтизну». Для нас важливі дві речі – загальнодержавні цінності і цінності життя людини – сім’я, здоров’я, освіта, прогрес. Я хочу, щоб девізом «Фактів» стала фраза – «Життя в Україні – це не лише політика. В об’єктиві фактів буде життя».
 
Саме Олена Фроляк, за повідомленням прес-служби,  вийшла в ефір з першими новинами оновленого каналу ICTV у інформаційній програмі «Факти» в 2000 році. За версією престижної телевізійної премії «Телетріумф» у 2002 та 2007 роках Фроляк була названа найкращою ведучою року. Олена неодноразово вела передвиборчі марафони, висвітлювала офіційні візити глав держав, брала інтерв’ю в Президента України, президента Європейської комісії Жозе Мануеля Баррозо та інших всесвітньовідомих політиків та громадських діячів. З 2003 року носить почесне звання заслуженого журналіста України.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18084
Коментарі
19
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sss
5707 дн. тому
Нашому теляткові та й вовка б з"їсти! Які благородні слова говорить Фроляк. а які облудні справи робить.
ТСНівець
5709 дн. тому
Успіхів Вам, Олено!!!
5709 дн. тому
Авжеж, все інше докладеться звічайно))Джинсовікі з плюсів вже без мила лізуть?
УСПІХУ!
5710 дн. тому
Олено, ви чудова ведуча, і думаю, будете професійним керівником інформаційної служби. Принаймні, ви не поставлені відробляти політичний заказ, як Катеринчук на плюсах, ви знаєте технологію виробництва новин середини. Маєте харизму, досвід, а все інше докладеться! УСПІХУ!
оденоносКАМ
5711 дн. тому
Не обязательно продавать душу дьяволу - достаточно сдать ее в аренду и безбедно жить на ренту.
Женщин - на первые роли?
5711 дн. тому
Фроляк - главред ICTV = Безлюдная - шеф "Интера" ?
2ЩАСТИ!
5711 дн. тому
Які саме рахувати- куплені, чи за джинсу?Брежнева ще не переплюнула?)))
ЩАСТИ-2!
5711 дн. тому
Сиділа, сиділа - так висиділа ж!
ЩАСТИ!
5711 дн. тому
Порахуйте нагороди Фроляк, а потім рота розтуляйте. Оленко, щасти тобі! В тебе все вийде!
Fuu
5711 дн. тому
Лєночка, успіхів вам у боротьбі з барбосизацією населення! Она лучше всех одевает барбосов в "джинсу" Вот вам факты-Ведучі Кількість сумнівних матеріалів Руслан Поліщук 11 Олена Фроляк 10 Віктор Сорока 6 ...Иванна Коберник нашла в себе смелость и воспротивиться джинсе- честь ей и хвала.Фроляк ждет судьба джинсовиков с плюсов, стопудово.
Бодя
5712 дн. тому
Олену вітаю з призначенням! Це якраз те, що називається "нагорода знайшла свого героя". Хоч хтось не біжить, висолопивши язика, за цим дебільним трендом "інфотейнмент" і говорить про КЛАСИЧНІ новини. Це буде гідною відповіддю на тотальну дебілізацію українського інформаційного мовлення у стилі "новітніх" ТСН-К1-"Інтер". Пропрацювавши з Оленою випусковим не один рік, не сумніваюся - в неї все вийде! Хоч би як це банально не звучало, але - у добру путь!
5712 дн. тому
Лєночка, успіхів вам у боротьбі з барбосизацією населення! Залишайтесь інтелігентними новинами! Якбито Фроляк на чолі ТСН, з їхніми колишніми ведучими і колишніми журналістами... оце дали б жару! Хоча очолювать там вже нема кого, одні барбоси для барбосів....
Припущення
5712 дн. тому
Є припущення, що Бєлова зняли, бо через нього йшла вся джинса. Ніби-то тепер ICTV відмовляється від джинси в новинах. Кажуть також що в рядах "Фактів" буде зачистка "джинсовиків" Бєлова, таких, як донецька Дудченко і так далі.
Жека
5712 дн. тому
Народ, та хоч новини для людей подивимось! А то все для барбоса для барбоса! Олену б на плюси - тих барбосів виховати!!!
Nik
5712 дн. тому
Дай Бог. Хоч хтось розуміє, що люди - не "барбоси". Адже ця тенденція пожовтіння - на років 15-20. Потім піпл пересититься, і життя поверне "придурків" до нормальних новин. "Придурки", бо не думають про той світ, в якому житимуть самі і їхні діти (а хто хоче для дітей зле?). Я розумію, за ці роки вони зароблять купу бабла. Але чи це оправдання????
АБЫРВАЛГ
5712 дн. тому
а ШО З БЄЛОВИМ? ЙОГО КУДИ?
Soundmanfm
5712 дн. тому
Як на декларації то все ОК!!! Побачимо!!! А поки що УСПІХІВ!!!!
Жека
5712 дн. тому
Якщо Олені вдасться втілити задумане - це стане черговим і дуже цінним її внеском в українську журналістику. Удачі вам, Олено!
Експерт
5712 дн. тому
Призначення Фроляк - однозначно посилення "Фактів", непогана відповідь на тлі того, що зараз відбувається у ТСН.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду