detector.media
12.09.2008 13:46
Олена Фроляк стала головним редактором інформаційної служби ICTV
Олена Фроляк стала головним редактором інформаційної служби ICTV
Олену Фроляк призначено головним редактором інформаційної служби телеканалу ICTV, повідомляє прес-служба каналу.
 
Її попередник – Олександр Бєлов – залишається у штаті інформаційної служби, проте його нової посади прес-служба не називає.
 
Своє призначення та подальші плани щодо розвитку інформаційної служби Олена Фроляк коментує наступним чином: «Я хочу повернути «Фактам» славу класичних респектабельних новин. Ми принципово не шукатимемо легких рейтингів через кров, насильство, депресію і «жовтизну». Для нас важливі дві речі – загальнодержавні цінності і цінності життя людини – сім’я, здоров’я, освіта, прогрес. Я хочу, щоб девізом «Фактів» стала фраза – «Життя в Україні – це не лише політика. В об’єктиві фактів буде життя».
 
Саме Олена Фроляк, за повідомленням прес-служби,  вийшла в ефір з першими новинами оновленого каналу ICTV у інформаційній програмі «Факти» в 2000 році. За версією престижної телевізійної премії «Телетріумф» у 2002 та 2007 роках Фроляк була названа найкращою ведучою року. Олена неодноразово вела передвиборчі марафони, висвітлювала офіційні візити глав держав, брала інтерв’ю в Президента України, президента Європейської комісії Жозе Мануеля Баррозо та інших всесвітньовідомих політиків та громадських діячів. З 2003 року носить почесне звання заслуженого журналіста України.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY