На 5 каналі відновлено програму «Час»

8 Вересня 2008
24103
8 Вересня 2008
21:13

На 5 каналі відновлено програму «Час»

24103
 На 5 каналі відновлено програму «Час»
На 5 каналі відновлено вечірню інформаційно-аналітичну програму «Час». Про це повідомила в ефірі ведуча програми – Лариса Губіна.
 
Змінено також оформлення ефіру 5 каналу.
 
Програма вийшла в ефір о 21.00. Нагадаємо, програму «Час» із Єгором Соболєвим та Святославом Цеголком було закрито наприкінці 2007 року. Із січня 2008 року замість неї у слоті 21.00 – 21.45 виходили 2 20-хвилинні програми «Час. Інтерв’ю» і «Час. Важливо» із ведучими Святославом Цеголком та Ларисою Губіною, а Єгор Соболєв покинув канал.
 
Подробиці щодо відновленого проекту «Час» «ТК» намагатиметься з’ясувати найближчим часом.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24103
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
John
5730 дн. тому
Витримали пристойну паузу і повернулися до того, що було, бо замість того, щоб спочатку розказувати про події дня, як заручники, вимушені були брати у когось інтерв"ю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду