НТКУ хоче перенести «Телетріумф» із Кам'янця-Подільського до Києва. Нацрада думає

12 Серпня 2008
4039
12 Серпня 2008
14:20

НТКУ хоче перенести «Телетріумф» із Кам'янця-Подільського до Києва. Нацрада думає

4039
НТКУ хоче перенести «Телетріумф» із Кам'янця-Подільського до Києва. Нацрада думає

Церемонія нагородження галузевою національною премією «Телетріумф», яка мала відбутись 30 серпня у Кам’янці-Подільському, може бути перенесена на 29 серпня до київського оперного театру. Про це «Телекритиці» стало відомо із достовірних джерел у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, яка є засновником і організатором премії, та Національній телекомпанії України, яка транслюватиме церемонію у прямому ефірі.

 
12 серпня прес-служба Національної телекомпанії України поширила офіційне повідомлення про ймовірне перенесення церемонії нагородження Національною премією «Телетріумф» до Києва.
 
«Зі старовинної фортеці, яка є пам’яткою фортифікаційного мистецтва XII-XVIII століть, Перший канал готувався  здійснити потужну та видовищну трансляцію. Проте стихійні лиха, що спіткали цей регіон, змінили увесь розпорядок життя. Люди тут опинилися майже на межі гуманітарної катастрофи. Тому ми звернулися з офіційним листом до голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Віталія Шевченка із пропозицією перенести церемонію нагородження лауреатів «Телетріумфу-2008» до Києва», – цитує прес-служба першого віце-президента НТКУ Романа Недзельського.  
 
За інформацією джерел, іншими ймовірними причинами перенесення церемонії є брак коштів на організацію та незадоволення учасників церемонії необхідністю покидати столицю.
 
Тим часом голова Національної Ради Віталій Шевченко на запитання «ТК» відповів: «Ми попередньо обговорювали це, але листа я не ще не бачив, адже перебуваю поза Києвом. Ми будемо радитись, у якому режимі обговорити це питання, аби якомога скоріше прийняти рішення». Члени Національної ради зараз перебувають у відпустці.  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4039
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5706 дн. тому
А вже відомі всі учасники?
kryga
5706 дн. тому
Шкода, що стихійне лихо завадить проведенню церемонії в фортеці. Серед номінантів є талановиті і працелюбні. Радію і вболіваю за них
kryga
5706 дн. тому
Шкода, що стихійне лихо завадить проведенню церемонії в фортеці. Серед номінантів є талановиті і працелюбні. Радію і вболіваю за них
Телетріумф-дешева цяцька дешевих посіпак
5706 дн. тому
пропоную Кривий Ріг чи Жмеринку. яка премія, так й місце проведення. почитала списки претендентів, плакати захотілося
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду