Володимир Карташков стане генеральним директором російського телеканалу ДТВ

15 Травня 2008
31585
15 Травня 2008
14:01

Володимир Карташков стане генеральним директором російського телеканалу ДТВ

31585
Володимир Карташков стане генеральним директором російського телеканалу ДТВ
Колишній генеральний продюсер «ТСН» Володимир Карташков незабаром має бути офіційно призначений генеральним директором російського телеканалу ДТВ, який із березня поточного року належить холдингу «СТС-Медіа».
 
Інформацію, отриману сайтом «Дуся» із власних джерел, підтвердила керівник прес-служби ДТВ Юлія Калиновська. «Він ще не призначений, - сказала вона «ТК». – Але, скоріш за все, у понеділок чи у вівторок буде інформація про його призначення на посаду генерального директора. Поки що цю посаду обіймає Вілма Марцюлевічюте». Нагадаємо, пані Марцюлевічюте призначили на посаду гендиректора ДТВ у 2005 році.
 
Володимир Карташков очолював «ТСН» із літа 2006 року, а до того займався розбудовою телеканалу НТН. 26 квітня Карташкова було звільнено з посади генпродюсера «ТСН» і  призначено на одну з топ-менеджерських посад компанії «Інтер-Медіа», яка вироблятиме контент для українських каналів Central European Media Enterprises. Як уже повідомляла «ТК», Юрій Морозов, якого також було призначено на одну з чільних посад цієї компанії, відмовився від роботи в «Інтер-Медіа».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31585
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дальновидящий
5826 дн. тому
румыны завалят "плюсы"
заинтересованный
5827 дн. тому
А кто вместо Карташкова и Морозова?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду