Холдинг «СТС Медіа» купив групу компаній ДТВ

11 Березня 2008
22454
11 Березня 2008
10:33

Холдинг «СТС Медіа» купив групу компаній ДТВ

22454
Холдинг «СТС Медіа» купив групу компаній ДТВ
Російський медіахолдинг «СТС Медіа» уклав угоду з Modern Times Group про придбання групи компаній ДТВ за 395 мільйонів американських доларів, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ. Раніше «ТК» повідомляла про можливість укладення такої угоди.
 
Предметом угоди є федеральний ефірний телеканал ДТВ та група з 28 власних станцій у найбільших містах Росії. «СТС Медіа» сподівається закрити угоду до кінця другого кварталу 2008 року після отримання всіх необхідних дозволів від регуляторних органів, зокрема Федеральної Антимонопольної Служби.
 
«Переважно чоловіча аудиторія ДТВ доповнить молодіжну аудиторію СТС та жіночу аудиторію «Домашнього», що дозволить нам сформувати унікальну рекламну пропозицію і значно посилити позиції медіахолдингу та російському ринку телереклами, що швидко зростає», - пояснив мотиви цієї угоди президент «СТС Медіа» Олександр Роднянський. За його словами, в результаті придбання буде «досягнуто позитивного синергійного ефекту передусім у виробництві та закупівлі контенту, а також управлінні програмних прав». Слід зазначити, що Modern Times Group, яка володіла ДТВ, належить близько 40% акцій «СТС Медіа».
 
Сукупна частка аудиторії каналів «СТС Медіа» (СТС і «Домашний») у 2007 році становила 11%. Середня частка ДТВ – 1,9% (аудиторія 4+).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22454
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду