Фільм про Бандеру на «Інтері» дивились краще, ніж про Амосова

17 Квітня 2008
22224
17 Квітня 2008
14:37

Фільм про Бандеру на «Інтері» дивились краще, ніж про Амосова

22224
Фільм про Бандеру на «Інтері» дивились краще, ніж про Амосова

15-16 квітня перші документальні фільми виробництва компанії «07 продакшн» із циклу «Великі українці» на «Інтері» взяли частку 18,09% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель). При цьому документальний фільм про Степана Бандеру мав вищі показники за стрічку про Миколу Амосова.

 
15 квітня перший документальний фільм проекту «Великі українці», присвячений Миколі Амосову (ведучий – Віталій Коротич), мав рейтинг 4,23%, частку 16,50%. При цьому більшою увагою фільм користувався у містах із населенням більше 50 тисяч –17,94%, тимчасом як за містами 50- частка становила 15,33%. Ці показники виявилися нижчими за середню частку слоту минулого тижня (19,5%).
 
Але 16 квітня фільм про Степана Бандеру (автор і ведучий – Вахтанг Кіпіані) отримав вищі показники – рейтинги 4,99%, частку 19,68%. На відміну від стрічки про Миколу Амосова, історія про Степана Бандеру більше цікавила глядачів у містах 50-, де фільм мав рейтинг 5,25%, частку 20,42%, тимчасом як за містами 50+ рейтинг становив 4,69%, частка – 18,77%. На Сході у містах «50 тисяч+» частка фільму становила 14,5%, у Києві 15,9%, тоді як у Центрі, на Заході та на Півночі була вищою за 20% (Центр - 20,49%; Захід - 23,65%; Північ - 22,03%).
 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22224
Читайте також
05.04.2010 20:53
Сергій Грабовський
для «Детектор медіа»
44 810
08.05.2008 10:03
Николай Рашеев
8 637
30.04.2008 12:52
Отар Довженко
9 382
29.04.2008 11:26
Аркадій Сидорук
, для «Детектор медіа»
12 511
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Radko
5864 дн. тому
Может быть, Кипиани и неплохой парень, но как автор и режиссер - откровенный слабак. Такой неудачный фильм дааже при всем желании сложно сделать. Полфильма поются какие-то отстойные песни (с упоминанием Люцифера и чертей)... И это при том, что Бандера - сын священника... Увы, но антибандеровский фильм на РТР был снят куда как талантливее... Причем с привлечением эксклюзивной хроники. Я уже не говорю в сюжете, динамике, инофрмационной насыщенности... Впрочем, Бандере и не так гадили, так что отстойная лента Вахтанга не очень-то и повредит:)
otar
5865 дн. тому
Ольга Балабан просила передати, що коментарів вона не писала, і попросити того, хто підписався її іменем, бути коректнішим і не робити так більше.
Коллега
5865 дн. тому
Ой, Оля Балабан! Чья б корова мычала! Все помнят, в каком стиле ты работала на Новом, потом защищала своего покровителя Андрюшу Шевченко, будучи в прес-службе НТКУ. Вот именно "потому что то была - ваша тусовка"! Сидела б лучше и помалкивала. Потому что без содействия Шевы не было б у тебя карьеры в пиаре. И такие еще голос подымают!
Автору неуд.
5865 дн. тому
Статистика о рейтингах и долях подана бездарно, нужно долго думать ломать мозги, чтобы что-нибуть понять.
Євген Проворний
5865 дн. тому
Для РРР. Дякую за оцінку моіх інтелектуальних можливостей. Я хоч маю змогу коментувати матеріали під власним прізвищем, а ви - чи через брак сміливості, чи через службову посаду - НІ. Щодо фіналу: зробіть такий фільм ви, з міцним фіналом. А ми всі подивимося, на що ж здатний пан РРР.
РРР
5865 дн. тому
Ты Проворний, но не умом, видать. Кучка молодых людей нестройно, робкими голосами выводящие свое лесовое "гей-гу" - это жалкое зрелище. Неубедительный, слабосильный финал. То, на что и рассчитывали политические космоукраинцы.
Євген Проворний
5865 дн. тому
Ользі Балабан. Можете перевірити, я ніякого відношення до прес-служби Інтера, взагалі до цього каналу, не маю. Дякую.
muy juevo
5865 дн. тому
Фільм про Амосова не бачив, бо нецікаво. Фільм Вахтанга чекав із нетерпінням і дуже розчарувався. Дві третини фільму про те, як Бандеру судили і вбивали. Зовсім нічого про Бандеру як людину, і абсолютно незрозуміло, чим Бандера займався у житті. Які, власне, його особисті ДОСЯГНЕННЯ у рамках боротьби за Україну? Що він зробив? Чи був він справді просто "символом", а насправді нічим не вирізнявся з-поміж інших націоналістів? Навіщо так багато Стівена Бендеrи? Чому так детально про Сташинського? Словом, навряд чи Вахтанг когось переконав. Сподіваюсь, Бандера переможе й без Вахтанга.
Глядач
5865 дн. тому
не треба так різко, ольго. фільм вахтанга справді хороший. і не тому, що я із західної україни і за бандеру :) він справді зроблений дуже якісно (анімація просто потрясна!) і, як написав євеген проворний, дійсно інформативний, тоді як в амосова переважали емоції. респект вахтангу!
Євген Проворний
5866 дн. тому
Критика, будь-яка, повинна підписуватися власним, справжнім, прізвищем. Це до пана з ніком "Андрей". Вахтаногова передача, як на мене, зважена і аргументована, надзвичано інформативна та жива (в цьому стилі працює і Парфьонов). Автор преедачі розуміє, що чим більше хвалити, тим менше віри, тому у історії про Бандеру - тільки факти. Фінал взагалі потрясний: ідуть титри, поруч з ними відео: молоді люди співають пісню УПА. Дякую Інтеру, Вахтангові.
Андрей
5866 дн. тому
Такой {CENSORED} агитки я давно не видел,крыльев Бандере еще не хватало,взлетел бы сразу.А Кипиани не журналист а ассеннзатор,мастер гонять {CENSORED} под заказ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду