Телеканал М1 презентує латиноамериканський хіт-парад, прогноз погоди та авто-проект «Дай покататися»

4 Квітня 2008
5906
4 Квітня 2008
15:56

Телеканал М1 презентує латиноамериканський хіт-парад, прогноз погоди та авто-проект «Дай покататися»

5906
Телеканал М1 презентує латиноамериканський хіт-парад, прогноз погоди та авто-проект «Дай покататися»

В квітні музичний телеканала М1 оновлює програмне наповнення трьома новими проектами: хіт-парадом латиноамериканської музики «Hasta la victoria siempre!!!», проектом «Погода» та авто-шоу «Дай покататися».

 

Прем’єра «Hasta la victoria siempre!!!» відбудеться 5 квітня. Ведучий хіт-параду - Адріан Гарсія, представник Кубинського продюсерського центру. Програма виходитиме щосуботи о 13.00 та щосереди о 12.00.

 

З 8 квітня на М1 стартує прогноз погоди - по буднях о 7.20, 8.20, 19.05, 22.40 та у вихідні о 9.20, 10.50, 19.05, 22.40. Творці програми обіцяють охопити, крім території України, ще й основні світові курорти.

 

З 19 квітня на канал повертається авто-проект «Дай покататися». За задумом програми, ведучий Кузьма Скрябін на півгодини «привласнюватиме» машини зірок. Програма йтиме по суботах о 12:30, з повторами щосереди о 16:30 та щоп'ятниці об 11:00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5906
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Маша
5871 дн. тому
полностю согласна. Убрали нормальные программы, а засоряют эфир какой-то дрянью. Отличная программа была - Хорошоу. и еще хорошая программа Гутен Морген, Шейканемо бейби. Всё остальное - дешевка на один день
гость
5872 дн. тому
программа латиоамериканского хит парада полная {CENSORED},м1 ваще стал очень паршивым
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду