Померла Наталія Кондратюк. Прощання 14 лютого об 11.00 на Байковому цвинтарі

12 Лютого 2008
13472
12 Лютого 2008
10:30

Померла Наталія Кондратюк. Прощання 14 лютого об 11.00 на Байковому цвинтарі

13472
Померла Наталія Кондратюк. Прощання 14 лютого об 11.00 на Байковому цвинтарі
12 лютого о 4 годині ранку на 44-му році життя померла тележурналістка Наталія Кондратюк.  Останнім часом Наталія лежала в лікарні із хворобою печінки; причиною смерті став тромб.
 
Наталія Кондратюк народилась 23 липня 1964 року. У 1988 році закінчила факультет журналістики Київського державного університету. З 1987 по 1993 рік працювала у редакції інформації «УТН», потім – у програмах ММЦ «Інтерньюз». З 1994 до 2005 року очолювала бюро російського каналу «ОРТ» в Україні. До літа 2007 року працювала ведучою інформаційно-аналітичної програми та шеф-редактором київського відділення телеканалу «Україна».
 

«Детектор медіа» висловлює глибоке співчуття рідним і близьким Наталії Кондратюк.

 

Прощання з Наталією Кондратюк відбудеться 14 лютого об 11.00 у церкві на Байковому цвинтарі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13472
Коментарі
17
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гайдамака
5917 дн. тому
її "журналістська творчість" останні роки у мене викликала лише негативні емоції (це стосується і Герман), та смерті її не зрадів
вермутЪ
5918 дн. тому
Шо паделаишь, инагда место работы приводит даже на эшафот. патаму и паприкают.
Василь
5918 дн. тому
Професонал найвищого гатунку і людина мабуть не погана. Але вся сила цього професіоналізму була направлена проти України!
Українець
5918 дн. тому
Це жахливо, помиратири у такому віці... Але згоден з глядачем...
глядач
5919 дн. тому
Вона не любила Україну. Хай простить її Бог!
Андрей Андреев и Лена Гельфрих
5919 дн. тому
Просто не можем поверить. Дня три - четыре назад вспоминали Наташку и я решил в интернете найти что-нибудь про неё. И нашёл вот это http://www.telekritika.ua/media-suspilstvo/process/print/9355 а сегодня эта новость. Мистика. Эмоции захлёстывают сознание,а оно не может пока принять это. Если будет возможность, передай от нас искренние соболезнования её маме и всем близким. Шок не отступает. Мы скорбим.
Никита Потураев
5919 дн. тому
Какой же скотиной нужно быть, чтобы попрекать человека местом его работы! Наталья никогда не изменяла собственным взглядам. Жаль, что завтра мы будем прощаться с ней, а не с теми уродами, которые отрицают право журналиста на собственную гражданскую позицию. Светлая память по-настоящему хорошему человеку и журналисту.
Оля
5920 дн. тому
Наташа! Я сегодня вспомнила и наши студенческие годы в общежитиях на Ломоносова, и сюжеты в "новостях". Взяла архив - а там - живой человек, волнуется, улыбается. Живет. вВот такая работа. Она нас перемалывает. Остается просто пленка - и только мы сами помним как это все давалось, как не успевали к эфиру. Как ругались из-за сюжетов и отстаивали их. Так проходит жизнь... Бог всех рассудит
людмила
5920 дн. тому
телекомпания приват тв потрясена этим сообщением. наташа была нашим другом. д
Игорь
5920 дн. тому
Говорят, о покойниках нельзя плохого, но я и при жизни ей такое-же сказал - 11 лет {CENSORED} на Украину на деньги ОРТ, а последние 2-3 года - подвизалась на Ахметовском ТРК Украина и {CENSORED} изнутри... Ничего хорошего
Юля
5920 дн. тому
Наташа, ты часть истории моей страны, моей профессии и молодости... Мне стршно жаль. Светлая память.
Дмитрий
5920 дн. тому
Наталья была прекрасным человеком. Светлая память.
телевизионщик
5920 дн. тому
вот так всегда, сначала заклюют человека, зажмут в угол, а потом везде будут соболезнования и рассказы, "какая была талантливая журналистка".. да она одна из лучших... если не в пятерке лучших... но таланты в этой стране никому не нужны... нужны студенты, чтобы за 700 баксов на съемки ездить... СВЕТЛАЯ ПАМЯТЬ И ПОКЛОН НАТАЛЬЕ ЗА ВСЕ!!!
Виталий
5920 дн. тому
Очень жаль! Она была настоящим мэтром журналистики! Светлая память...
Іван
5920 дн. тому
Завжди захоплювався її роботою, дуже шкода! Світла пам'ять.
Саша
5921 дн. тому
ОЧень жаль.....
Денис Жарких
5921 дн. тому
Светлая память мастеру.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду