Стартує літературний конкурс короткої прози «Сила малого»

10 Лютого 2008
17774
10 Лютого 2008
11:56

Стартує літературний конкурс короткої прози «Сила малого»

17774
Стартує літературний конкурс короткої прози «Сила малого»
У лютому 2008 року стартує всеукраїнський літературний конкурс коротких оповідань «Сила малого». Його організатор – газета «Сім’я і Дім», яка видається у Луцьку, а віднедавна почала розповсюджуватись по всій Україні.
 
У конкурсі можуть брати участь написані українською мовою прозові твори, які раніше ніде не були опубліковані, обсягом від 2 до 5 тисяч знаків із пробілами. Громадянство автора не має значення. Один автор має право подати не більше двох текстів. Для зрівняння шансів учасників конкурсу в очах журі, текст має бути підписаний псевдонімом. Водночас на адресу оргкомітету разом з твором автор на окремому аркуші (для паперових версій) або у комп'ютерному файлі мусить надіслати помічені його псевдонімом свої персональні дані: ПІБ, поштову адресу з індексом; телефон, електронну адресу (якщо є). 
 
У фіналі конкурсу буде оголошено 12 текстів-переможців. 10 із них визначить журі, до складу якого входять шеф-редактор тижневика «Сім'я і Дім» Іван Корсак, президент Форуму видавців Олександра Коваль, письменники Василь Шкляр, Михайло Бриних, Віталій Жежера, критики Костянтин Родик та Юка Гаврилова. Одне оповідання вибере генеральний спонсор конкурсу, одне – читачі тижневика  «Сім'я і Дім» та слухачі радіо «CіД FM»: всі прийняті на конкурс тексти будуть виставлені на сайтах тижневика, деякі з них друкуватимуться в паперовій версії тижневика й читатимуться по радіо.
 
Найкращі 100 оповідань будуть видані в збірці, яка буде презентована восени на Форумі видавців у Львові. Автори трьох найкращих оповідань візьмуть участь у презентації цієї книги (коштом організаторів конкурсу).
 
Початковий призовий фонд конкурсу становить 10 тисяч гривень.
 
Тексти на конкурс приймаються з 1.02.2008 до 30.03.2008 за поштовою адресою:
43023 Луцьк, вул.Конякіна, 18-в, на конкурс «Сила малого», або мейлом:  info@simya.lutsk.ua
 
Контактні телефони: 044-593-65-18, 0332-787-099 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17774
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ппп
5923 дн. тому
Опять ограничения по языковому признаку. Когда пол Украины говорят на русском...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду