detector.media
10.02.2008 11:56
Стартує літературний конкурс короткої прози «Сила малого»
У лютому 2008 року стартує всеукраїнський літературний конкурс коротких оповідань «Сила малого». Його організатор – газета «Сім’я і Дім», яка видається у Луцьку, а віднедавна почала розповсюджуватись по всій Україні.
 
У конкурсі можуть брати участь написані українською мовою прозові твори, які раніше ніде не були опубліковані, обсягом від 2 до 5 тисяч знаків із пробілами. Громадянство автора не має значення. Один автор має право подати не більше двох текстів. Для зрівняння шансів учасників конкурсу в очах журі, текст має бути підписаний псевдонімом. Водночас на адресу оргкомітету разом з твором автор на окремому аркуші (для паперових версій) або у комп'ютерному файлі мусить надіслати помічені його псевдонімом свої персональні дані: ПІБ, поштову адресу з індексом; телефон, електронну адресу (якщо є). 
 
У фіналі конкурсу буде оголошено 12 текстів-переможців. 10 із них визначить журі, до складу якого входять шеф-редактор тижневика «Сім'я і Дім» Іван Корсак, президент Форуму видавців Олександра Коваль, письменники Василь Шкляр, Михайло Бриних, Віталій Жежера, критики Костянтин Родик та Юка Гаврилова. Одне оповідання вибере генеральний спонсор конкурсу, одне – читачі тижневика  «Сім'я і Дім» та слухачі радіо «CіД FM»: всі прийняті на конкурс тексти будуть виставлені на сайтах тижневика, деякі з них друкуватимуться в паперовій версії тижневика й читатимуться по радіо.
 
Найкращі 100 оповідань будуть видані в збірці, яка буде презентована восени на Форумі видавців у Львові. Автори трьох найкращих оповідань візьмуть участь у презентації цієї книги (коштом організаторів конкурсу).
 
Початковий призовий фонд конкурсу становить 10 тисяч гривень.
 
Тексти на конкурс приймаються з 1.02.2008 до 30.03.2008 за поштовою адресою:
43023 Луцьк, вул.Конякіна, 18-в, на конкурс «Сила малого», або мейлом:  info@simya.lutsk.ua
 
Контактні телефони: 044-593-65-18, 0332-787-099 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY